Acer predstavio nove Predatore 15 i 17 gamerske prijenosnike

Acer predstavio nove Predatore 15 i 17 gamerske prijenosnike

Acer razotkrio svoju liniju gamerskih prijenosnih računala Predator.

Svi modeli imaju procesor 6. generacije Intel Core i7-6700HQ, dok su odabrani modeli opremljeni NVIDIA GeForce GTX980, s do 32 GB DDR4 memorije i SSD diskovima NVMe PCIe korporativne razine kapaciteta 512 GB2 s kojima se film od 10 GB prenosi za 4 sekunde.

Osim toga, podrška za puni USB 3.1 Type-C omogućuje brzi prijenos datoteka, filmova, pjesama i fotografija između uređaja za vanjsku pohranu.

Prijenosnici Predator imaju i Killer DoubleShot Pro koji sprječava zastoje u igri i gubljenje prilika jer omogućuje Ethernet i Wi-Fi vezama da rade zajedno. Killer Network Manager utvrđuje atribute svake veze i određuje koje bi se aplikacije trebale izvoditi na kojoj.

Serija prijenosnika Predator 15 uključuje modele s 15,6-inčnim Full HD ili 4K (3840x2160) Ultra HD zaslonima. Predatori 17 imaju 17,3-inčne Full HD zaslone. Obje linije podržavaju priključivanje do tri zaslona, uključujući monitor NVIDIA G-SYNC, stoji u službenom priopćenju.

Predator FrostCore sastoji se od izmjenjivog modula ventilatora Cooler Master, koji se može umetnuti u optički pogon računala radi dodatnog rashlađivanja tijekom intenzivnog igranja.

Predator G9 791 win10 01

Acerov sustav zaštite od prašine Predator DustDefender koristi dva ventilatora velike brzine s vrtnjom u suprotnom smjeru kako bi se uklonile naslage prašine, poboljšalo raspršivanje topline i smanjila buka. Lopatice ventilatora imaju mehanizam potiskivanja prašine pri iznimno velikim brzinama kako bi se poboljšao protok zraka oko komponenata visokih perfomansi. Aplikacija CoolBoost omogućuje prilagodbu protoka zraka ventilatora. Opcija turbo načina rada znači maksimalnu brzinu ventilatora i hlađenje kada intenzivna upotreba zahtijeva dodatni poticaj.

Igračka kontrolna ploča PredatorSense

Nova prijenosna računala opremljena su i igračkom kontrolnom pločom PredatorSense koja omogućuje prilagodbu i kontroliranje značajki igre, uključujući programibilne tipke za postavljanje do 15 igraćih prečaca i prilagodljive kontrole osvjetljenja.

Pozadinski osvjetljena tipkovnica Predator ProZone podijeljena je na četiri područja koja se mogu odvojeno osvijetliti ili prigušiti, za što također postoji programibilna tipka. Nadalje, namjenska fizička tipka igračima omogućuje da zaključaju Windows tipke i dodirnu plohu kako bi se spriječilo slučajno uključivanje.

Predator SoundPound

Modeli linije Predator 17 imaju SoundPound 4.2 s četiri ugrađena zvučnika i dva subwoofera koji proizvodi zvuk jačine 12 W, dok modeli linije Predator 15 imaju SoundPound 2.1 s dva zvučnika i jednim subwooferom koji proizvode zvuk jačine 6 W. Uz to implementiran je i Dolby Audio surround zvuk, dok oba prijenosnika podržavaju slušalilce studijske kvalitete s impendancijom do 600 oma.

Na području Europe bit će dostupni u studenom s početnom cijenom od 1599 USD (oko 10.768 kn) za Predatore 15 i 1799 USD (oko 12.115 kn) za Predatore 17.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acer predstavio nove Predatore 15 i 17 gamerske prijenosnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.