Acerov Predator Z650 projektor fokusiran na gamere - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Acerov Predator Z650 projektor fokusiran na gamere

Acerov Predator Z650 projektor fokusiran na gamere

Među Acerovom popularnom gaming serijom Predator uskoro će se naći i jedan gaming projektor.

S obzirom da je sve veća popularnost kompetitivnog gaminga i eSports turnira, u skladu s tim vidljiv je i sve veći broj hardverskih komponenti s predznakom gaminga, koji mogu biti opravdani, a ponekad i čisti reklamni trik. Neki od novih gaming proizvoda koji nemaju veze s hardverskim komponentama unutar samog računala je i naša nedavna tema gaming stolaca.

Među društvo gaming proizvoda koji nisu hardverski ukomponirani u samo kućište računala je i Acerov gaming projektor Predator Z650. Njihova gaming serija pod imenom Predator tako dobiva projektor s DLP tehnologijom ekrana, rezolucijom od 1920 x 1080 piksela i 16:9 nativnim omjerom stranica (kompatibilan i s 4:3). Ovaj 3D-ready projektor ima snagu osvjetljenja od 2200 ANSI i maksimum omjer kontrasta od 20.000. Minimalni otvor leće mu je f/2.6, dok je maksimalni f/2.78. Minimalna veličina slike u dijagonali je od 54-inča pa sve do maksimalnih 300 inča.

Acer Predator z650 sku main 2

Predator Z650 se može koristiti za igranje igara pri Full HD rezoluciji, a opremljen je i s opcionalnim 3D-om kako bi korisnik imao što bolje iskustvo igranja. Projektor sadrži i tri opcije ekrana kojim se prilagođava igrama: Game Auto, Bright FPS i Dark FPS. Jedna UHP lampa ima snagu do 240 W, a sam vijek lampe u normalnom načinu naveden je na 3000 sati. U ekonomičnom načinu rada on pak iznosi 4000 sati, dok je ekstremni ekonomični način naveden na 6000 sati. Na području prikazivanja slike, osim već spomenute rezolucije i omjera projektor ima throw ratio od 0.69 do 0.76 i 2x digitalno uvećavanje s mogućnošću vertikalne i horizontalne korekcije od -30 do +30 stupnjeva. Njegova dva integrirana zvučnika od 10 W brinu se i za što bolji audio dojam igre, dok je za pitanje konekcije osigurano je tri HDMI portova, po jedan USB, Composite i Component Video. Težina mu je 3,4 kg i ima jednu godinu ograničenog jamstva.

Acer Predator z650 sku main 3

Acerovo predstavništvo navodi kako bi kod nas mogao doći otprilike krajem 8.mjeseca, s cijenom oko 9.000 kn.

Našu recenziju njihovog K138ST projektora možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acerov Predator Z650 projektor fokusiran na gamere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.