Usporedni test: Koje in-ear TWS bluetooth slušalice kupiti? - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Usporedni test: Koje in-ear TWS bluetooth slušalice kupiti?

Usporedni test: Koje in-ear TWS bluetooth slušalice kupiti?

Test najboljih bežičnih slušalica u dvije kategorije

Tržište je puno brojnih modela TWS slušalica svih cjenovnih razina te više stvarno nema razloga da se zaplićete u žice dok ste u pokretu

Dok će uvijek biti onih koji na putu do posla žele slušati zvukove grada i automobila, dobar dio nas je otkrio kako za to vrijeme možemo uživati u omiljenoj glazbi, otkrivanju novih hitova ili pak slušanju zanimljivih podcasta pa čak i YouTube videa. Što god radili van kuće, a da ima neku dozu monotonije, možete poboljšati jednostavnim slušalicama, koje će vam otvoriti novi svijet audio iskustva i pomoći da vam vrijeme prođe u zabavnijem okruženju. Tu su, naravno, oni koji će reći da žele veću svijest okoline pa im se slušalice ne sviđaju, no i za njih postoji rješenje.

Dok imamo sve više slušalica koje čak aktivno poništavaju vanjsku buku, neki proizvođači koriste mikrofone slušalica da propuste vanjske zvukove te ih miješaju s audiom kojeg slušate kako biste bili svjesniji svoje okoline. Na izbor imate velik broj slušalica raznovrsne ponude, od specifičnih dizajnerskih rješenja, preko naprednih slušalica s razvijenim aplikacijama, do jednostavnih plug and play rješenja za one koji cijene jednostavnost.

U korak sa stanjem svijeta, neki proizvođači implementiraju i neke zdravstvene mogućnosti, poput UV rasvjete u kućištima kada slušalice odložite. Sama prijenosna kućišta također su jedan od detalja koje valja razmotriti jer ih ipak morate nositi sa sobom gdje god išli. Osim što pune slušalice, osigurat će da se ne izgube. No, kućišta nisu uvijek idealna za nošenje u džepu radi njihovih dizajna s obzirom na bateriju koju imaju, kao i veličinu samih slušalica.

Okupili smo veći broj aktualne ponude na tržištu šarolikih cijena pa ih podijelili u dvije kategorije po tom kriteriju i to do 800 kuna i preko. Cijena slušalica ne opisuje uvijek samu audio kvalitetu, već često imaju dodatne funkcije što viši rang ciljate. Svakako razmislite kako ćete ih i koliko koristiti kako biste mogli odabrati idealan par za sebe, odabir koji vam uvelike može olakšati naš usporedni test.

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test: Koje in-ear TWS bluetooth slušalice kupiti? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.