Najbolji mobiteli za gaming do 3000 kuna

Najbolji mobiteli za gaming do 3000 kuna

Mobilni gaming jači je nego ikada, uz nove naslove koji pomiču granice te na telefone donose iskustvo igranja usporedivo konzolama. Uz visoku kvalitetu grafike dolaze i visoki konfiguracijski zahtjevi, pa smo upravo zbog toga krenuli u potragu za najboljim povoljnim telefonima sposobnima za pokretanje najpopularnijih naslova.

Gaming mobiteli do 3000 kuna

Prije ne tako mnogo godina mobilni gaming bio je tek malena točka na velikom platnu najveće zabavne industrije. Angry Birds i Doodle Jump bili su naslovi koje se povezivalo s mobilnim gamingom te se igranje na pametnim telefonima smatralo neozbiljnim i uvelike inferiornim iskustvom naspram onog na konzolama i računalima. Glavna prepreka napretku mobilnih igara i mobilne gaming industrije bila je snaga komponenti, koja je sprječavala razvijanje naslova koji bi impresionirali gamere koji su navikli na impresivne vizuale te napredne mehanike konzolnog i PC gaminga.

Današnji telefoni, pa čak i oni u nižem srednjem segmentu, opremljeni su moćnim chipsetima te zaslonima velikih dijagonala i visokih rezolucija, što je razvojnim studijima omogućilo da na male zaslone dovedu uistinu impresivne naslove. Mobilni gaming sve je važniji dio globalnog gaming tržišta i zato smo krenuli u potragu za najboljim gaming telefonima srednjeg cjenovnog razreda, čija će niska cijena i onima koji nisu spremni izdvojiti za flagship omogućiti kvalitetno gaming iskustvo. Pri testiranju smo u obzir uzeli brojne faktore te odabrali najpopularnije naslove kako bismo vam dali uvid u mogućnosti ovih uređaja.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji mobiteli za gaming do 3000 kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.