Koji smartphone kupiti do 2500 kuna - veliki VIDILAB usporedni test

Koji smartphone kupiti do 2500 kuna - veliki VIDILAB usporedni test

Mobiteli do 2500 kuna



“Hej, možeš li mi reći koji mobitel da kupim za 2 000-2 500 kuna?”, pitanje je kojeg se grozim u inboxu. Jer moram prvo razgovarati s osobom oko njezinih preferencija i kompromisa na koje bi ta osoba pristala za tu cijenu da bih joj u konačnici preporučila model koji bi odgovarao njezinim otkrivenim i skrivenim željama i potrebama. Za to mi nekad treba i po nekoliko sati.

Zašto me nikad nitko ne pita: “Hej, znaš li za koji dobar mobitel iznad 6 000 kuna?” :D Barem bih si uštedjela malo vremena.
Šalu na stranu, mobiteli u srednjoj cjenovnoj kategoriji izvrsna su preporuka za prijatelje i članove obitelji koji ne fetišiziraju tehnologiju, nego samo traže nešto što dobro izgleda i radi te može pokrenuti WhatsApp, Instagram i Clash Royale. Već nekoliko godina mobiteli iz srednje pa i niže cjenovne kategorije bez problema mogu udovoljiti ovim kriterijima. Sukladno tome, potražnja je visoka, ponuda raznolika, a konfuzija ogromna jer se upravo u ovaj razred svake godine upisuje najveći broj đaka.

2 opt
Zato smo se ovog puta malo maknuli od ciklične šprance odmjeravanja najjačih, najboljih i najskupljih flagshipova te vam donosimo usporedni test mobitela u cjenovnom rangu do 2 500 kuna. Smatramo da su mobiteli iz te kategorije dovoljno dobri da izdrže godinu-dvije kontinuiranog korištenja bez da prosječni krajnji korisnik osjeti veće probleme u pogledu brzine, kvalitete kamere i izdržljivosti baterije. Usto nude optimalan omjer kvalitete i cijene.
U usporednom testu birali smo najboljeg all-roundera, no dodatno smo opisali svaki testirani model na zasebnoj stranici. Kako su me upiti prijatelja naučili, neki korisnici ne žele prosječno najbolji mobitel, već prosječni mobitel s najboljom kamerom ili baterijom. Neovisno o vašim preferencama, vjerujemo da će svatko od vas naći nešto za sebe i/ili druge u ovom opsežnom usporednom testu/prikazu mobitela do 2 500 kuna.



(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji smartphone kupiti do 2500 kuna - veliki VIDILAB usporedni test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.