Laptopi do 4000 kuna - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Laptopi do 4000 kuna

Laptopi do 4000 kuna

Velik izbor

Tražiti drvo u velikoj šumi sličnih modela omiljena je zabava vidilabovaca, a traženje pluseva i minusa prava opsesija. Uz naš detaljni test i ultimativni vodič za kupnju, pronađite pravi laptop u ovoj najpopularnijoj kategoriji.

Klasični test laptopa začinili smo i vodičem za kupnju, u kojem ćemo istražiti što se sve može dobiti u raznim kategorijama do 4.000 kn. Pročešljali smo ponudu domaćih trgovina i pronašli na kojim se cijenama počinju pojavljivati pojedine karakteristike laptopa, primjerice procesor, količina RAM memorije i Full HD ekrani. Uz vodič, pozabavili smo se i testiranjem nekih od laptopa u toj cjenovnoj kategoriji, njih čak 14. Četrnaestoricu smo podvrgnuli svojim uobičajenim testiranjima za laptope, te došli do nekih zanimljivih zaključaka.
Budući da imamo relativno širok raspon budžeta, u testu se našla i široka paleta modela. Ovim testom pokazat ćemo i koliko se ustvari može dobiti performansi za određene novce, te jesu li neki modeli iz skupljih kategorija precijenjeni spram onih u nižem dijelu ponude.

Unutar ovog testa, najvažnija stavka ipak će biti best buy ocjena. Kroz nju će se vidjeti gdje se u kategoriji do 4.000 kn nalazi svojevrsni sweetspot, te isplati li se ići s 3.000 kn na budžet od 4.000 kn. Veća cijena ne nosi nužno bolje performanse, budući da se i u nekim laptopima s nižeg dijela ponude može pronaći SSD koji se u današnje vrijeme pokazuje kao glavna komponenta boljitka korisničkog iskustva.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Laptopi do 4000 kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.