Božićni palac gore za kupnju - Oprema i periferija za gaming i predblagdansku kupnju

Božićni palac gore za kupnju - Oprema i periferija za gaming i predblagdansku kupnju

Koji kontroler odabrati?

Ako imate strastvenog gamera u životu, opcije poklona svakako su velike s obzirom na brojne dodatke koje proizvođači nude. Lagano je i otići poprilično visoko u cijeni pa nije loša ideja “učipiti se” s ostatkom ekipe za nešto pouzdanije poklone, ako ste naravno u mogućnosti.

PRO TIP: Malen dodatak gaming setupu svakako neće proći nezapažen kod gamera, no ipak se prije raspitajte koji bi dodatak bio idealan.

VR-headset-Oculus-Quest-2.jpg

VR headset Oculus Quest 2


Za: Facebook je nedavno izbacio novi Oculus VR Headset pod nazivom Quest 2. Jednoglasno je proglašen daleko boljim od većine konkurencije s obzirom na to da ga se može koristiti potpuno bežično zahvaljujući Snapdragon procesoru za VR, kao i igrama prilagođenim za tu platformu. Ako želite podići kvalitetu, uvijek ga možete povezati na računalo te igrati većinu VR igara i s drugih headseta. Ima rezoluciju 1832 x 1920 piksela za svako oko te brzinu osvježavanja do 90 Hz. Dolazi u dvije verzije, ovisno o pohrani.
Protiv: Morate se prijaviti Facebook računom te se on povezuje s headsetom. Facebook preporuča da račun bude “na dobrom glasu” kako banom ne bi izgubili i sve igre.

X-FAKTOR: Bežičan gaming u VR-u dugo se čekao, a verzija dva poboljšava sve aspekte kvalitete.

Rezolucija: 2 x 1832 x 1920 piksela/90 Hz
Masa: 503 grama
Praćenje: Interne kamere
Boja: Bijela
Cijena: Od 3.599,00 kuna
Viđeno: team-media.hr



Kontroler-XBox-gamepad--PC-žica.jpg

Kontroler XBox gamepad + PC žica

Za: Dok su, primjerice, FPS igre kao stvorene za miša i tipkovnicu, brojni naslovi jednostavno bolje dišu kada njima upravljate gamepad kontrolerom. Na tržištu ih ima velik broj te uistinu vrijedi ona da koliko platite, toliko dobijete. Microsoft prodaje vlastiti kontroler za svoju XBox konzolu pa je samim time kompatibilnost s računalom zagarantirana. Kontroler radi wireless te se koristi s dvije AA baterije, a imate i opciju povezati ga sa žicom u slučaju da vam računalo nije opremljeno Bluetoothom.
Protiv: Na tržištu, naravno, ima jeftinijih opcija ako se želite povezati samo USB-om.
Povezivost: Bluetooth/MicroUSB
Dimenzije: 153 mm × 102 mm × 61 mm
Baterije: 2x AA
Cijena: 400 kuna
Viđeno: edigital.hr


 

Hladnjak-za-laptop-White-Shark-CP-25.jpg

Hladnjak za laptop White Shark CP-25


Za: Ako trebamo reći jednu stvar za gaming na laptopu, onda je to sigurno kako se radi o vrućem iskustvu. Ne uvijek za korisnika, ali svakako za sam laptop budući da se komponente tjera do termalnih granica sustava. Svaka pomoć je dobrodošla, a podići laptop s punog stola na prozračan stalak svakako je korak u pravom smjeru. Jednom kada ovaj “Ice Warrior” uključi svoja četiri ventilatora, laptop će svakako povećati limite performanse zahvaljujući nižim temperaturama.
Protiv: Cijeli sustav radi preko USB sučelja laptopa, što bi s vremenom moglo značiti i da se on preoptereti i prestane raditi, plus brže potroši bateriju. Naš savjet je spajanje na punjač od mobitela.
Ventilatori: 2 x 125 mm, 2 x 70 mm
Brzina: Do 1.500 okretaja
Buka: 21 dBA
Veličina laptopa: Do 17”
Cijena: 129,99 kuna
Viđeno: emmezeta.hr



Jovitec-držač-mobitela-za-kontrolere.jpg

Jovitec držač mobitela za kontrolere


Za: Gaming na mobitelima vrtoglavo i dalje raste u popularnosti te se sada mogu lagano naći i prave 3D igre za koje će vam kontroler itekako dobro doći. Naravno, ne radi uvijek sve idealno, no Android uvijek ima aplikaciju za svaki problem. Spomenuti držač odabrali smo specifično zato što se može prikvačiti za sve popularne kontrolere, od XBoxa, PlayStationa, SteelSeries te Steam kontrolera. Tako dobivate jedan komplet na kojem je lagano igrati kod kuće, kao i na putu.
Protiv: Za bolje prianjanje mobitela i kontrolera ipak savjetujemo da kupite specifični držač za vaš kontroler, ako ga je moguće nabaviti.
Kompatibilnost: Xbox/PS4/Steam/SteelSeries
Materijal: ABS Plastika
Dimenzije: 9,5 x 5 x 3 cm
Masa: 68 grama
Cijena: 118,00 kuna
Viđeno: amazon.co.uk



Gaming-volan-Logitech-Driving-Force-G920.jpg

Gaming volan Logitech Driving Force G920


Za: Neki od nas vole igrati sve po malo, dok su drugi fokusirani na samo jedan žanr igara, bio to FPS, nogomet ili utrke. Za ove zadnje, proizvođači su se dodatno potrudili te tako dolazimo do Logitechevog flagship volana. Kompatibilan je s gotovo svim igrama gdje je vožnja fokus te moramo reći da je to uistinu jedinstveno iskustvo kada smo ga i sami isprobali. Naravno, trebaju vam i pedale za vrhunsko iskustvo vožnje.
Protiv: Volan je, naravno, limitiran na jednu vrstu igara te ovisno o naslovu trebat će malo... petljati po postavkama da sve radi kako treba.

X-FAKTOR: Volan smo i sami isprobali i zaključili da utrkama daje potpuno drugu razinu užitka, pogotovo kada počnete pobjeđivati.

Materijali: Metal, koža
Responzivnost: Aktivni elektromotori
Verzije: G29: PS4/PC; G920: XBox/PC
Cijena: 2.600,00 kuna
Viđeno: tia-mobiteli.hr

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju - Oprema i periferija za gaming i predblagdansku kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.