Koji 65'' televizor odabrati? Najbolji pristupačni modeli s našeg tržišta - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Koji 65'' televizor odabrati? Najbolji pristupačni modeli s našeg tržišta

Koji 65'' televizor odabrati? Najbolji pristupačni modeli s našeg tržišta

U cijeni televizora ekran često ima presudnu ulogu i dijagonale iznad 60 inča su zamjetno viših cijena. Najviše televizora se prodaje s dijagonalom od 55'', no kako je sada prevladavajuća rezolucija 4K ona do izražaja dolazi tek na još većim modelima.

Ako tražite baš velik televizor, odabrali smo trenutačni top 5 modela dijagonale 65 inča, odnosno 163 centimetra. Nismo se vodili apsolutno najjeftinijim modelima, već smo u obzir uzeli i mogućnosti, pa se ovdje radi o najboljem mixu veličine ekrana i kvalitete uz povoljniju cijenu.Svi navedeni televizori imaju DVB-T2 i HEVC podršku.

Philips 65PUS8545

Philips 65PUS8545

Serija 8xxx označava višu srednju klasu i ponajbolje što Philips nudi u klasičnim LED televizorima. Radi se o modelu s elegantnim tankim rubovima, metalnom izradom i stalkom te trostranom Ambilight tehnologijom koja ga izdvaja od konkurencije i nudi imerzivni element. Boje koje se trenutačno prikazuju na ekranu projiciraju se Ambilight rasvjetom na zid iza. Što se tiče performansi, televizor ima Direct LED rasvjetu što znači da ima prilično ujednačen prikaz na cijelom ogromnom panelu. Tu je i poznati P5 procesor slike koji dodatno radi na mogućnostima poput upscalea slike. Philips 65PUS8548 podržava HDR10, HDR10+, Dolby Vision i Hybrid Log-Gamma što znači da ćete moći gotovo sve HDR formate u UHD rezoluciji gledati na ovom velikom televizoru. Podržani su i Dolby Atmos surround te DTS-HD, što znači da ćete imati uz odgovarajući soundbar ili kućni audio sustav fenomenalan zvuk. Televizor ima Android TV koji uz ogroman broj aplikacija ima ugrađene streaming servise poput uobičajenih Netflixa i YouTubea, te Rakuten TV i Amazon Primea. Android nudi i ugrađeni Chromecast te podršku za Google Assistenta.

Info:
Rezolucija: 4K
Smart TV: Android TV
Tip ekrana: Direct LED
Cijena: 7.499,99 kn

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji 65'' televizor odabrati? Najbolji pristupačni modeli s našeg tržišta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.