Bežične slušalice sa BT 5 tehnologijom

Bežične slušalice sa BT 5 tehnologijom

Riješiti se žica jedna je od najboljih stvari koju netko tko voli koristiti slušalice može napraviti. Veća sloboda kretanja s druge strane kao manu ima limitiranu bateriju, kao i snagu signala koja ovisi o vašem ugođaju slušanja.

Tako smo se odlučili pogledati kakva bi bila idealna ponuda slušalica sa solidnom baterijom koja može trajati više od četiri sata u komadu, kao i Bluetooth 5 standard za najbolju moguću povezanost. Imajte na umu da i vaš mobitel mora podržavati Bluetooth 5 kako biste ga mogli koristiti. U suprotnom će povezanost biti u 4.2 standardu koji ima solidne performanse, no veća je šansa da se glazba tu i tamo prekine zbog slabijeg signala.

 


Samsung Galaxy Buds

Ove slušalice rezultat su razvoja Samsungove ActiveX serije. Dizajn je moderniziran, a tehnologija je naravno poboljšana što se tiče bluetootha, ali i samog drivera. Buds slušalice su manje te im je dizajn moderniziran, bez žrtvovanja samog trajanja baterije. Baza u koju spremate slušalice i preko koje se one pune također je smanjena, drži oko 20 sati baterije za slušalice. Slušalice same po sebi imaju oko 4 sata trajanja, što ukupno daje puni dan slušanja korisniku, uz pauze za punjenje samih slušalica. Zvuk je optimiziran od strane AKG-a te imaju vrlo balansiran zvuk, s jasnim dubokim tonovima, te čistim srednjim i visokim tonovima koji neće postati naporni pri maksimalnoj glasnoći. Dolazi u više boja te je idealan za Android uređaje, dok odlično radi i sa iOS sustavom, no neke mogućnosti nisu dostupne, ali sama kvaliteta zvuka je jednaka. Vanjska površina slušalica osjetljiva je na dodir te se njome upravlja što je daleko jednostavnije od korištenja gumbi.

Plus: moderna tehnologija, jednostavno korištenje, dizajn, baterija

Minus: zahtijevaju korištenje Samsungova softvera za potpunu kompatibilnost

Cijena: 1.600 kn

sgb

sgbt


Apple AirPods

Apple je za svoje bežične slušalice zadržao dizajn žičanih, no umjesto izlaza za žice, sada su tamo mikrofoni. Dizajn je prilično jedinstven, što vam jamči da ćete biti zamijećeni sa kultnim bijelim wireless slušalicama koje se nastavljaju iz uha. Ovakav dizajn omogućuje bolji signal slušalicama te nećete imati brige oko prekidanja glazbe. Dolaze ekskluzivno u bijeloj boji s vrlo sjajnom plastikom, dok su s vanjske strane osjetljive na dodir što omogućava vrlo jednostavnu kontrolu glazbe, kao i pozivanje Siri asistenta. Za punu kontrolu i sve mogućnosti morat ćete koristiti Appleov iPhone, dok će za Android mobitele biti iskoristive samo kao obične bluetooth slušalice bez dodatnih mogućnosti. Kutijica koja ih puni i u kojoj ih se čuvaju iznimno je malih dimenzija, no i dalje drži solidnu bateriju koja im osigurava dodatnih dvadesetak sati rada, dok slušalice u komadu mogu trajati do četiri sata.

Plus: jedinstven dizajn, brzo povezivanje, dugo trajanje baterije

Minus: ovisnost o iOS sustavu, kompatibilnost s konkurencijom

Cijena: 1.600 kn

aap

aapt


Marshall Minor II

Nešto više klasičnog dizajna, ove slušalice međusobno su povezane žicom, dok se s mobitelom povezuju pomoću Bluetootha. Drugačiji dizajn znači da nećete trebati posebnu kutijicu za čuvanje te baterija traje duže nego kod odvojenih slušalica. Tako dobivate devet sati neprestanog slušanja glazbe nakon čega slušalice treba napuniti. Kontrola se nalazi na žici između slušalica, zajedno s ostalim komponentama poput baterije i antene. Kako ovaj dizajn i dalje koristi žicu koja se može zapetljati, ona vjerojatno predstavlja slabu točku dizajna, stoga ipak treba biti pažljiv kod rukovanja. Signal je s druge strane bolji, a sam zvuk daje odlične dublje tonove, kao i balansirane više zvukove. Driveri su gotovo tri puta veći od in-ear slušalica što im daje puno veći raspon zvukova i glasnoće. Slušalice rade jednako na svim operacijskim sustavima, no nemaju naprednije mogućnosti. S druge strane, to se reflektira na njihovu cijenu, dok i dalje dobivate vrhunski zvuk.

Plus: jedinstven dizajn, brzo povezivanje, dugo trajanje baterije

Minus: ovisnost o iOS sustavu, kompatibilnost s konkurencijom

Cijena: 1.600 kn

mmb

mmbt

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Bežične slušalice sa BT 5 tehnologijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.