Thermaltake izdao web stranicu "3DMakers" za 3D printane dodatke za kućište

Thermaltake izdao web stranicu "3DMakers" za 3D printane dodatke za kućište

Proizvođač napajanja, kućišta i solucija za hlađenje, Thermaltake, izdao je novu internetsku stranicu posvećene ljubiteljima moddinga.

Nova web stranica pod imenom "3D Makers" sadržava 3D printane modele za dodatke za njihova kućišta. Na njoj se osim samih ideja koje je postavila i ponudila kompanija, nalazi hrpa ostalih ideja koje su članovi učitali na stranicu. Kompanija je izjavila kako je ova stranica platforma za DIY i modding entuzijaste, što je vrlo pohvalno od strane kompanije u interakciji i podršci svojih korisnika. Sadržavat će 3D modele raznih komponenti kućišta koje se mogu preuzeti i isprintati pomoću 3D printera.

Prvi set dostupnih dodataka rađeno je za njihovo P5 kućište, ukljućujući tako podupirač ventilatora, držač LED svjetala i optičke drive bayove raznih veličina. Korisnici mogu sami nadodavati svoje ideje, a kompanija je objavila kako će i sama dodavati nove stvari. No samo sadržaji koji imaju kompanijine četiri vrijednosti (izvrsna kvaliteta, unikatan dizajn, različitost i kreativnost) će biti na stranici.

Također, stranica je i mjesto za dijeljenje videa i slika za projekte moduliranja kućišta.

Našu recenziju 3D printera Weistekovog IdeaWerk 3D printera možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.