Bose Soundlink Flex

Bose Soundlink Flex

Odmah na plažu

S ovim malenim modelom Bose se natječe u vrlo agresivnom prostoru gdje osim kvalitete zvuka, za premium cijenu mora ponuditi i softverske mogućnosti.

Imati premium mini prijenosni zvučnik danas nije lak zadatak. Svaki brend izbacio je svoju verziju, te se s obzirom na uvjete koje takav zvučnik mora zadovoljiti, nije jednostavno istaknuti.

Bose je zato sa svojim Soundlink Flex modelom krenuo u zanimljivom dizajnerskom smjeru i dobio tanji zvučnik sa zakrivljenim rubovima zahvaljujući kojima će se lako moći nagurati u zadnji slobodni kut bilo koje torbe. Dok je većina metalnog kućišta prekrivena gumiranom površinom, sami zvučnici i dalje leže ispod perforiranog metala, dobro zaštićeni od udaraca, kao i raznih prirodnih elemenata što uključuje i IP67 certifikat, a boja bi trebala ostati postojana i kod korištenja zvučnika na suncu.

Može i u vodu bez da prestane svirati, a plutanje jamči da ga nećete izgubiti ni u moru. Dizajn je zanimljiv jer sprijeda Bose ima 60 mm širokopojasni zvučnik uz kojeg se smjestio izduženi radijator za pojačavanje dubokih tonova.

Straga također nalazimo perforacije, a ispod njih nalazimo još jedan pasivan radijator za dobivanje vrlo bogatog dubljeg zvuka za puštanje glazbe na otvorenom. Zvučnik može detektirati i stoji li uspravno ili je polegnut, pa prema tome prilagođava i EQ postavke. Zvuk je impresivne snage za dimenzije ovog zvučnika, s ugodnim tonovima za sve žanrove koje smo mu pustili.

Na otvorenom ima fokusirani soundstage, pa ga je najbolje postaviti na rub okupljanja za najbolji doživljaj. Ovisno o glasnoći i opcijama, zvučnik može potegnuti i do 12 sati rada na jednom punjenju koje se obavlja putem jedinog USB-C utora. Instalacijom aplikacije otvara vam se mogućnost dodatne kontrole, od EQ postavki, do povezivanja s drugim zvučnicima u stereo ili Party način rada, ovisno o modelu Bose zvučnika s kojim ga uparujete.

 

USPOREDNI TEST BLUETOOTH ZVUČNIKA: LJETO 2024.

JOŠ GLASNIJI, JOŠ JASNIJI

Ove godine okupljamo najbolje Bluetooth zvučnike na tržištu, bilo da se radi o novim modelima ili unaprijeđenim verzijama.

Više informacija

  • Model: Soundlink Flex
  • Proizvođač: Bose
  • Snaga: 15 W RMS
  • Driveri: 1x 60 mm punog raspona, 2x pasivni radijatori
  • Dodatno: Mesh povezivanje
  • Načini spajanja: Bluetooth
  • Baterija: Do 12 sati rada
  • Dimenzije / masa: 200 x 90 x 52 mm, 600 g
  • Ustupitelj i cijena: Se-Mark 179,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Bose Soundlink Flex

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.