Motorola Moto Buds+

Motorola Moto Buds+

Velik zvuk malih slušalica

Motorola je uz lansiranje novih mobitela predstavila i nove atraktivne slušalice, a „plus“ verzija je razvijena u suradnji s tvrtkom BOSE.

Moto Buds+ model predstavlja high-end ponudu te će se, vjerujemo, naći na listama preporuka s obzirom na kvalitetu zvuka koju nude i cijenu po kojoj se mogu nabaviti. Naime, glavni adut je suradnja s kompanijom BOSE koja je poznata po premium zvučnicima, a ovim putem dobivate provjerenu kvalitetu zvuka po vrlo atraktivnim cijenama.

Slušalice imaju sada već standardiziran dizajn s produžetkom niz lice za bolje hvatanje govora dok ih nosite, a ujedno imaju i prostor za implementaciju solidne baterije. To im omogućuje da u glavnoj „komori“ implementiraju dobar driver i ostale bitne komponente, uključujući sekundarne mikrofone kojima se analizira okolna buka.

Dizajn bismo opisali uglađenim, bez oštrih rubova ili detalja, a na testu imamo crni model koji koristi matiranu površinu, sa sjajnim prstenima na svakoj slušalici za dobivanje kontrasta. Slušalice imaju po dva pina kojima se povezuju sa kućištem i tako pune baterije, a ujedno su i magnetizirane, pa će se same „ubaciti“ u prostor kućišta za lakše vraćanje i čvrsto držanje unutar kutije.

Sama kutija je po nama srednjih dimenzija kada pogledamo tržište, a puna je tehnologija. Aplikacija vam može pokazati stanje njene baterije kojom puni slušalice, podržava bežično punjenje, a mala LED lampica sprijeda ukazat će vam na trenutno stanje kutijice. Također je matirane crne boje, no na njoj se mogu primijetiti packe. Baterija kutijice dostatna je za punjenje i rad slušalica od 24 sata kada se i sama mora napuniti bežično ili putem USB-C punjača.

 

Motorola-Moto-Buds-Plus-2.jpg

Kvaliteta izrade: je na razini, pogotovo što se tiče kutije za punjenje koja se doima izrazito čvrsno i robusno

 

Vrhunski ANC

Slušalice imaju bateriju koja bez ANC sustava može potrajati do osam sati rada na jednom punjenju, dok će aktiviranje supresije buke smanjiti tu vrijednost na oko pet do šest sati rada. Slušalice koriste velike 12,4 mm drivere koji im omogućuju vrlo široku reprodukciju frekvencija, a posebno smo zadovoljni dubokim tonovima koji su na svakoj pjesmi i pod svakom glasnoćom jasni i prije svega vrlo intenzivni, što će ljubitelji glazbe svakako cijeniti.

Dok su u startu frekvencije poprilično ujednačene, unutar aplikacije dobivate detaljan ekvalizator kojim možete odabrati jednu od četiri predefinirane konfiguracije, ili se pak sami poigrati s deset slidera za različite frekvencije kako biste istaknuli ono što je vama najbitnije. Dodatno možete uključiti i „način igranja“ koji prebacuje BT prijenos signala s kvalitete na brzinu za nižu latenciju, kao i kvalitetu.

Veliki plus slušalica je i odlična aktivna supresija okolne buke (ANC) te možete birati i opciju „prozirnost“ koja koristi mikrofone na slušalicama da vam baš ponudi jasne zvukove okoline i kada slušate glazbu (najbolje kod tihe glazbe), a tu je i prilagodljiv način gdje će slušalice same odabrati najbolji način rada na temelju okolne buke. Aplikacija dodatno nudi i test stoje li vam slušalice optimalno za uživanje u glazbi.

Motorola mobiteli već dugo podržavaju Dolby standarde, a sada s ovim slušalicama imate pristup Hi-Res audio standardu kao i Dolby Atmos i Dolby Head Tracking tehnologijama, što ih čini idealnim suputnikom za Motorola mobitele.

 

tablica-motorola-buds-moto.jpg

 

Više informacija

  • Model: Moto Buds+
  • Ukupna ocjena: 4,7
  • Performanse: Odlične
  • Mogućnosti: Odlične
  • Dojam: Odličan
  • Proizvođač: Motorola
  • Tip: TWS in-ear slušalice
  • Komunikacija: Bluetooth 5.2
  • Baterija: Do 8 sati + 24 sata kutija
  • Dimenzije / masa: 5 g
  • Veličina drivera: 12,4 mm
  • Plus: Odličan rezultat kolaboracije nudi vrhunski zvuk po atraktivnoj cijeni
  • Minus: Matirana površina kutijice i slušalica magnet je za otiske
  • Ustupitelj i cijena: Motorola www.motorola.hr Cijena: 129,99 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Motorola Moto Buds+

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.