White Shark TAMMA

White Shark TAMMA

Oživite svako roštiljanje

White Shark ima novi lako prenosivi Bluetooth zvučnik, idealan za izlete u prirodu ili roštiljanje u dvorištu kako biste event ispunili glazbom.

Smatramo da svatko na svojoj listi gadgeta mora imati i pristojan Bluetooth zvučnik koji lagano može ponijeti sa sobom kako biste uživali u glazbi gdje god se ekipa odluči smjestiti. Sama kvaliteta glazbe i preciznost reprodukcije u ovom slučaju zauzimaju drugo mjesto, te je bitno da zvučnik ima pristojnu glasnoću s čistim zvukom kada je glasan, kao i trajanje baterije koje će potrajati dovoljno dugo da se roštilj ispeče.

Tamma zvučnik od White Sharka ispunjava te uvjete, zadržavajući iznimno niskoj cijeni, tako da si ga svatko može priuštiti bez većeg planiranja kupnje. Riječ je o kutiji dimenzija 260 × 116 × 233 milimetara crnog dizajna koji u sebi ima dva aktivna 6-vatna drivera usmjerena na jednu stranu zvučnika, tako da je bitno i dobro pozicioniranje zvučnika. Sve pokreće baterija od 3000 mAh, a zvučnik radi na 3,7 V, što znači da će jednog dana biti lagano bateriju zamijeniti drugom.

Sve kontrole i inputi nalaze se na vrhu zvučnika. Dok nema službeni IP rating, svi potencijalni utori su dobro gumirani tako da vjerujemo kako mu kiša ne bi naškodila, no ipak ga nemojte bacati u vodu. Gornja strana ima gumbe za paljenje, povezivanje te glasnoću. Dugi pritisak glasnoće prebacuje pjesme. Ispod gumenog poklopca su utori za Micro USB punjač, AUX-in utor, čitač MicroSD kartica i na kraju USB-A utor za čitanje memorijskih kartica. Sve u svemu, zvučnik podržava gotovo sve medije koje bi netko danas mogao koristiti.

Zvuk bismo opisali vrlo dobrim, kada se u kalkulacije uračuna tražena cijena koja može postići vrlo atraktivne cifre ako ga uhvatite na popustu. Zvučnik može biti vrlo glasan i, dok će na višim glasnoćama neke frekvencije biti manje jasne, neće biti jakih distorzija zbog kojih starije prijenosne zvučnike nismo ni htjeli slušati iznad 60%. Općenito, zvuk je dosta topao, kao da ste prilično agresivno aktivirali nekakav boost dubokih tonova, no sami zvučnici limitirani su svojom veličinom, pa je na kraju rezultat malo neujednačena reprodukcija kroz frekvencijski pojas.

 

Više informacija

  • Ukupna ocjena: 4,2
  • Performanse: 4
  • Cijena: 5
  • Dojam: 5
  • Proizvođač: White Shark
  • Tip: Prijenosni bežični zvučnik
  • Driveri: 2×6 W
  • Načini spajanja: Bluetooth 5.0, Aux-in, MicroSD, USB
  • Baterija: 3000 mAh
  • Ostalo: Gumirane tipke i zaštićeni utori
  • Ustupitelj i cijena: Šmit Electronic, www.whiteshark.gg, Cijena: 349,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark TAMMA

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark TAMMA - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.