Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro

Pronađite mir uz ANC

FreeBuds Pro najbolje su slušalice u Huaweijevoj ponudi, a natrpali su ih modernim tehnologijama koje nude visok ugođaj korištenja

Pro model ovih slušalica svojevrsna je četvrta generacija Huaweijeve ponude, no po mogućnostima stoji iznad FreeBuds 4 modela te za razliku od njih koristi silikonske nastavke za bolju izolaciju okolne buke. Slušalice, kao i kod ostatka konkurencije, najbolje rade u vlastitom ekosustavu, odnosno ako imate Huaweijev mobitel. Otvaraju vam se male “ease-of-use" pogodnosti, no glavne funkcije dostupne su svima.

Slušalice su dizajnerski skrenule u svom smjeru od ostatka FreeBuds ponude. Dok i dalje koriste isti generalni dizajn, na ovim slušalicama funkcionalno dolaze na svoje. Glavni dio slušalice, koji sjeda na uho, oblatog je dizajna, s nastavkom na koji se stavljaju silikonski vrhovi za bolje držanje u uhu te istovremenu izolaciju buke. S vanjske strane slušalica se nastavlja s nešto pravokutnijom stabljikom koja je i malo manjih dimenzija, po uzoru na popularan dizajn kakav se nekada koristio za slušalice na žicu. Istaknimo prije svega da se slušalice diče “metallic” izgledom, što drugim riječima znači polirana plastika. Iznimno su skliske u rukama pa savjetujemo pažnju da vam ne ispadnu. Način na koji se drže u kutijici, zajedno s magnetima, čini ih frustrirajuće zahtjevnima za vaditi iz kutije.

Mi smo ih na kraju povlačili za silikonski nastavak, što možda nije idealno za njihovu dugovječnost. Vanjska strana stabljike služi kao touch površina za upravljanje velikim brojem funkcija kako ne biste morali često pipkati po telefonu, idealno za glazbu tijekom rekreacije. Ovisno o broju pritiska od kojih ima jednom, dvaput ili triput kao opciju, možete pauzirati ili puštati glazbu, premotavati pjesme ili pokretati virtualne asistente. Također mijenjate opcije ANC sustava, odnosno birate propuštanje okolnog zvuka ili njegovu blokadu. Prelaskom po dužini vanjske strane prema gore ili dolje prilagođava se glasnoća zvuka. Svaka slušalica ima nekoliko mikrofona za rad ANC sustava, ali i natprosječno čist glas korisnika kada slušalice koristi za razgovor. Za vrijeme poziva, okolna buka se solidno izolira kako bi vas korisnik s druge strane još bolje čuo.

Huawei FreeBuds Pro 1

Kutija slušalica nešto je većeg oblog dizajna te bi i dalje trebala stati u svaki džep, no možda će više pasati držanju u torbama. Ove slušalice diče se brzim punjenjem, kako same kutije tako i slušalica. Dok slušalice traju od 5 do 7 sati na jednoj bateriji, kroz pet minuta punjenja možete dobiti gotovo dva sata rada, dok je za potpuno punjenje potrebno pola sata, što je značajno brže od konkurencije. Kutija se može puniti USB-C utorom ili QI wireless punjenjem.

Zvuk koji slušalice mogu reproducirati dopast će se velikoj većini korisnika. Zanimljivo je da paljenje ANC sustava značajno utječe i na samu reprodukciju glazbe, pojačavajući duboke tonove u glazbi. No, ni to možda neće biti dovoljno za one koji žele osjetiti “udarac” dubokih tonova kada slušaju glazbu, pošto su slušalice više fokusirane na reprodukciju glasa i tonova iznad 1000 Hz. S druge strane, slušanje na 100% glasnoće zna ponekad “probiti” kod reprodukcije visokih tonova pa se gubi tražena čistoća zvuka. Impresivna je ANC izolacija koju prilagođavate aplikacijom, a ima tri razine snage s četvrtom “dinamičnom” koja sama prilagođava rad ovisno o buci iz okoline. ANC radi impresivno te značajno smanjuje i vrlo glasne konstantne dublje zvukove. Koriste se SBC i ACC kodeci te slušalice imaju i low-latency način rada kako bi se gledanje videa sinkroniziralo s audio sadržajem. 

(Stranica 1 od 2)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 2)

Više informacija

  • Model: FreeBuds Pro
  • Proizvođač: Huawei
  • Tip: Bluetooth TWS in-ear
  • Načini spajanja: Bluetooth 5.2
  • Baterija: 6+14 h, brzo punjenje
  • Dimenzije / masa: 6,1 g
  • Veličina drivera: 11 mm
  • Ostalo: SBC, AAC codec
  • Ustupitelj i cijena: Huwaei, www.huawei.com Cijena: 1.329,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Huawei FreeBuds Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei FreeBuds Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.