Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

Standard kojeg je teško nadmašiti

Sony je svoje nove wireless in-ear slušalice pustio na vrlo konkurentno tržište, no odmah su se istaknule po kvaliteti zvuka, kao i impresivnim mogućnostima.

Sony WF-1000XM3 minijaturna su verzija svojeg WH-1000XM3 brata. Sukladno tome, Sony je u njih doslovno natrpao sve mogućnosti većih slušalica, uključujući i kvalitetu zvuka. Slušalice imaju unaprijeđen dizajn koji se odvaja od ostatka tržišta, pa čak i prošlog modela, a u uho sjeda solidno zahvaljujući dizajnu koji zahtjeva da ih se “zaključa” okretanjem u uhu te sigurno neće ispasti dok ih nosite, do neke realne granice naravno.

Slušalice drže i do impresivnih sedam sati reprodukcije, dok dodatne mogućnosti ipak malo spuštaju trajanje baterije na 5-6 sati. Kutija u koju se pospremaju zato ih može napuniti još tri puta za cjelodnevno ukupno trajanje baterije. Koje su to dodatne mogućnosti? Najlakše im se pristupa aplikacijom na pametnom telefonu, a dio se može kontrolirati i pritiskom na lijevu slušalicu.

Aplikacija nudi prioritet konektivnosti ili više kvalitete zvuka, kao i naprednu obradu zvuka pri reprodukciji, koji malo više troše bateriju. Druga funkcija, koja slušalice odvaja od konkurencije je vrlo impresivna izolacija buke. Kada kažemo buku, primarno mislimo na duboke zvukove pozadine, poput prometne ceste, buke motora busa, vlaka ili aviona i slično.

 

Sony WF 1000XM3 1

Osim izolacije, slušalice se mogu fokusirati na govor, te ga propustiti u slušalice zahvaljujući mikrofonima izvana. Držanjem lijeve slušalice dodatno će se pojačati vanjski zvukovi kako biste mogli pričati s nekime bez pauziranja glazbe ili skidanja slušalice. Kontrola na slušalicama je u obliku dvije drugačije obojane kružne površine koje podržavaju touch funkciju.

Možete pauzirati, prebacivati pjesme, kontrolirati smanjivanje buke, pozvati asistenta od mobitela, no nije moguće kontrolirati glasnoću glazbe što je zanimljiv nedostatak s obzirom da svi konkurenti podržavaju tu opciju. Zvuk koji slušalice reproduciraju je u najmanju ruku vrhunski i detaljan, te ga duboki tonovi neće omesti u reprodukciji visokih.

Glazbu je moguće kontrolirati u detalje pomoću aplikacije i ekvilajzer koji je implementiran, zajedno sa pojačanim opcijama “Bass Boost”. Duboki tonovi su jasni i bogati, no u usporedbi sa Bose True Wireless slušalicama nemaju onaj udarac koji Bose uspijeva reproducirati, no zato je reprodukcija preciznija. Veliki upitnik ostaje kako će kupci prihvatiti kutiju koja je veća od konkurencije.

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony WF-1000XM3

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony WF-1000XM3 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.