Trust Rath GXT 420

Trust Rath GXT 420

Gaming univerzalac

Trust je svoj model gaming slušalica pod nazivom Rath zamislio kao svojevrsni švicarski nožić, s obzirom na to da je riječ o multiplatformskim slušalicama koje možete koristiti i na konzolama, osobnom računalu, smartphoneu ili tabletu.

Na tržištu postoji velik broj gamerskih slušalica s mikrofonom, međutim poprilično je teško pronaći slušalice koje možete koristiti s velikim brojem raznih uređaja.

Udobne s kratkim kabelom: Prilično dobra kvaliteta zvuka u igrama i multiplatformska namjena

trust 1

Trust je svoje gamerske slušalice Rath osmislio tako da rade s velikim brojem različitih uređaja, pa će vam uredno raditi s PlayStationom 4, Xboxom One, PC-jem, Nintendovim Switchem, kao i svom silom pametnih telefona ili tableta, pod uvjetom da posjeduju uobičajeni 3,5 mm priključak za slušalice. Dizajn ovih slušalica je poprilično nenametljiv, a kvalitetu izrade bismo najkraće mogli opisati solidnom, iako se po tom pitanju ne mogu mjeriti s kvalitetnijim gamerskim slušalicama.

Rath posjeduje izvlačni mikrofon, kao i odgovarajući kontroler za podešavanje glasnoće, koji je dio kvalitetno izvedenog opletenog kabla. Inicijalni kabel je prilično kratak (1 m), što predstavlja određeni nedostatak, međutim u paketu sa slušalicama dobit ćete i „produžni“ kabel dužine 1 m s dodatna dva audio priključka. Kabel sadrži kontrole za podešavanje glasnoće i posebnu „kvačicu“ kojom ga možete pričvrstiti za odjeću ili sl.

Same slušalice su prilično udobne za dugotrajno korištenje, ušne školjke se mogu zakretati, a naglavni dio omogućava dobru razinu podešavanja. Respektabilnu kvalitetu zvuka trebali bi osiguravati 50 mm zvučnici s neodimijskim magnetima. Nakon kraćeg druženja s ovim slušalicama, naš je dojam kako je kvaliteta zvuka, prvenstveno u igrama, prilično dobra. Zvučni efekti su vrlo dobro definirani i zvuk je dovoljno moćan. Ključna prednost Trust Rath gamerskih slušalica je, međutim, njihova multiplatformska namjena, koja vam omogućava da ih koristite s velikim brojem različitih uređaja, od računala i konzola do pametnih telefona i tableta. Cijena je prilično visoka što ove slušalice ne čini osobito isplativim.

Više informacija

  • Model: Rath GXT 420
  • Ukupna ocjena: 4,2
  • Performanse: 4
  • Isplativost: 3
  • Dojam: 4
  • Proizvođač: Trust
  • Mikrofon: izvlačni, unidirectional
  • Raspon frekvencije: 20 Hz, 20000 Hz
  • Impedancija: 32 ohm
  • Plus: Mogućnost korištenja s velikim brojem različitih uređaja, vrlo dobra kvaliteta zvuka, udobnost kod dugotrajnog korištenja
  • Minus: Cijena, relativno kratak kabel
  • Ustupitelj i cijena: Trust, www.trust.com, 445,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Trust Rath GXT 420

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Trust Rath GXT 420 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.