HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha

Undercover HI-FI

HyperX Cloud Alpha ide korak dalje kada je u pitanju kvaliteta zvuka i balans zvučne slike.


HyperX je svojim prvim headsetom, HyperX Cloudom, napravio pravu pomutnju na tržištu gaming headsetova. Prije su gaming headsetovi imali reputaciju slušalica pretjerano futurističkog dizajna koje mogu reproducirati samo gomilu neartikuliranog basa. HyperX je dokazao da gaming headset može ponuditi vrlo kvalitetan zvuk uz praktičnost dodatka mikrofona i dizajn koji jasno daje do znanja da se radi o gaming proizvodu, a opet može proći „ispod radara“.

HyperX Cloud Alpha najnoviji je član HyperX-ove obitelji headseta i od njega smo imali velika očekivanja. Zvučna slika odlično je izbalansirana, s vrlo jasnim visokim tonovima i vrlo prisutnim i jasnim srednjim tonovima, što je prava rijetkost među gaming headsetovima. Niski su tonovi vrlo precizni i imaju dovoljno prisutnosti, no ako se poigrate ekvalizacijom, možete dobiti mnogo veću prisutnost bez gubitka preciznosti. Soundstage je natprosječno širok, zvuk ima dovoljnu prostornost da se lako pozicioniraju instrumenti u pjesmama.

Kvaliteta je izrade odlična, većinom metalna uz plastične okvire earcupova. Obruč je metalan i svi jastučići obloženi su kožom. Ergonomski gledano, HyperX Cloud Alpha sjajno je dizajniran. Sila pritiska uistinu je savršeno izbalansirana i jastučići su vrlo mekani, tako da je lako zaboraviti da uopće imate headset na glavi. HyperX Cloud Alpha definitivna je preporuka za svakog gamera, pa čak i za ljubitelje glazbe, jer zvučnim performansama ovaj headset nadmašuje mnoge slušalice.

HyperX je uspio nadmašiti prvu generaciju.

 

usporeni test slušalice pregled modela21

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Cloud Alpha

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX Cloud Alpha - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.