Logitech G433

Logitech G433

Gaming sa stilom

Kako bi svom headsetu dao dašak premium izrade Logitech je ovaj model obložio tkaninom.

 

Logitech G433 je posljednji od triju headsetova koji dijele identičan dizajn kućišta i zvučne drivere. Primarna razlika između G433 i povoljnijih mu blizanaca G233 i G Pro leži u kvaliteti izrade, koja je podignuta na višu razinu u ovome modelu.

Kućište G433 obloženo je tkaninom koja ostavlja dojam premium proizvoda, dok su jastučići obloženi brušenom kožom. Budući da G433 koriste iste Pro G drivere kao G233 i G Pro, zvučna im je slika gotovo identična. Visoki su tonovi prisutni, ali im manjka definicije.

Srednji su tonovi prisutniji nego kod G233, no i dalje nedovoljno prisutni, a niski tonovi nešto su slabije prisutni i vrlo precizni. Kvaliteta izrade, kao što smo rekli, vrlo je dobra jer je plastika prekrivena tkaninom koja je na dodir mnogo ugodnija. Jastučići su prekriveni umjetnom kožom, koja nije ugodna kao glatka koža na jastučićima modela G Pro, no isto tako nije gruba kao tkanina kojom su presvučeni jastučići na G233.

Obruč je metalan i čvrst, no ne pruža veliku silu pritiska, tako da smo pri nošenju osjetili pomicanje headseta, dok bi pri naglijim pokretima čak moglo doći do padanja s glave. Logitech G433 jedan je od rijetkih gaming headseta koji možete koristiti kao obične slušalice za svaki dan jer su stilom vrlo atraktivne, a opet nisu napadne kao većina sličnih uređaja.

Voljeli bismo da je Logitech više vremena utrošio na ugađanje zvučne slike, no G433 je i u svom trenutnom obliku vrlo zanimljjiv headset koji krši pravila i zamjenuje ih svojima.

 

usporeni test slušalice pregled modela12

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G433

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G433 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.