White Shark GH-1644 Tiger: Trendovske slušalice s LED-om - 5.0 out of 5 based on 1 vote
White Shark GH-1644 Tiger: Trendovske slušalice s LED-om

White Shark GH-1644 Tiger: Trendovske slušalice s LED-om

Imate li svjetleću tipkovnicu, miša, kućište, monitor… uz gaming Tiger headset možete upotpuniti svoju blještavu gamersku kolekciju.

Domaći brand White Shark sa svakim novim gadgetom pokazuje što zna i može. Ni slušalice Tiger nisu izuzetak. One će vam pružiti kvalitetan zvuk za relativno malo novca.


Dvije slušalice povezane su žičanim mostom ispod kojeg se nalazi crno-crvena tkanina pričvršćena žicama, a kompletna konstrukcija djeluje čvrsto i udobno leži na glavi, što nas je iznenadilo s obzirom na to da slušalice ne mogu mijenjati nagib, nego su fiksno pričvršćene za most koji ih povezuje. Sami zvučnici slušalica promjera su 50 mm, obloženi spužvom presvučenom imitacijom kože. Budući da nakon godina nošenja ta imitacija kože počinje pucati, možete je zamijeniti novom ako se odlučite na takav potez. Na lijevoj slušalici fiksiran je mikrofon, neophodan za in-game chat, Team Speak gamerski chat ili slične komunikacijske kanale koje današnji gameri koriste. Deklarirana osjetljivost mikrofona dimenzija 6 x 5 mm je -38 dB ± 3dB.


Slušalice spajate s dva 3,5-milimetarska konektora, po jedan za slušalice i mikrofon, te USB-om za napajanje LED-ica. Taj kabel dužine 1,85 m dodatno je obložen, što će mu osigurati dužu trajnost. Budući da su na njegovu kraju sva tri priključka (dva audio i USB), trebali biste pronaći mjesto na računalu gdje su vam dostupna sva tri priključka zajedno. To je najčešće slučaj sa stražnje strane i s prednje strane kućišta računala, no u slučaju da slušalice spajate na audio-priključak monitora ili neki drugi audio-priključak pored kojeg nemate USB, morat ćete USB produžnim kabelom spojiti ako želite da LED-ice slušalica emitiraju njihov rotirajući RGB spektar boja.

Jačinu zvuka možete regulirati potenciometrom smještenim na stražnjem dijelu lijevog zvučnika. Deklarirana osjetljivost zvučnika je 112 dB ± 3dB te emitiraju frekvencije od 20 Hz do 20 kHz. Tih 112 dB znači da slušalice nisu preglasne, što je dobro, osobito ako vam je stalo do očuvanja sluha.

Basevi, srednji i visoki tonovi jasno se razaznaju, tako da kvalitetu zvuka možemo ocijeniti vrlo dobrom, no ipak se čini kako su srednji tonovi neznatno pomaknuti prema basu. Taj efekt dat će prirodniji ljudski glas kad slušate snimke s lošijom kvalitetom mikrofona (poput snimaka raznih predavanja ili konferencija). Neki takav zvuk vole napraviti umjetno, ekvilajzerima, tako što će spustiti ekvilajzere za srednje tonove. Audiofili kojima bi takav zvuk mogao zasmetati morat će potražiti primjerak slušalica u znatno višem cjenovnom rangu.

Za kraj možemo sumirati sve u nekoliko crtica: vrlo dobre slušalice s kvalitetnim zvukom te lijepim LED efektima, ai sve to za vrlo prihvatljivu cijenu. Obloženi pleteni kabel može biti prednost ili nedostatak ukoliko volite zaspati sa slušalicama, kao što to voli autor ovog teksta. Samo, tada se nije poželjno okretati po krevetu.

Više informacija

  • Model: Headset GH-1644 Tiger
  • Ukupna ocjena: 4,3
  • Performanse: 4
  • Kvaliteta: 4
  • Ergonomija: 4
  • Proizvođač: White Shark
  • Tip: Gaming headset slušalice
  • Sučelje: 2 x 3,5 mm, USB
  • Mikrofon: višesmjerni, 2200 Ohms osjetljivosti -38 dB ± 3dB
  • Veličina drivera: 50 mm
  • Raspon frekvencije: 20Hz - 20kHz
  • Ostalo: Potenciometar za kontrolu glasnoće, RGB LED osvjetljenje
  • Plus: vrlo dobar zvuk, RGB LED
  • Minus: nemaju surround
  • Ustupitelj i cijena: Šmit Electronic www.smit-electronic.hr 219,90 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark GH-1644 Tiger: Trendovske slušalice s LED-om

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark GH-1644 Tiger: Trendovske slušalice s LED-om - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.