Glorious Model O

Glorious Model O

Uzdignuta nosa

Glorious je prije nekoliko godina izbacio svoje osnovne modele s ciljem da gaming sceni ponudi najbolje miševe bez kompromisa, po atraktivnoj cijeni.

Od dva modela, verzija “O” koristi ambidekstrozan dizajn koji će ležati u ruci najvećem broju korisnika te se na njega ne trebate dugo navikavati. Riječ je o relativno velikom mišu, idealnom za srednje i velike ruke. Zato na stranicama imaju i minus verzije, koje imaju malo manje dimenzije za one koji žele agresivniji stav kod držanja miša ili im veći miševi ne pašu.

Dobar dio kućišta koristi “honeycomb” dizajn, odnosno ima perforirano tijelo kako bi minimizirao težinu miša, omogućio koži da diše, a istovremeno zadržao čvrstoću kućišta. Osim suptilnih RGB linija, miš ima standardnu postavu sa šest gumbi od kojih je jedan pritisak scroll kotačića, a drugi rotira DPI postavke. Voljeli bismo da gumbi s lijeve strane miša imaju malo čvršći “klik”, no i dalje je hod kratak pa je brzo klikanje vrlo jednostavno, a gumbe je lako dohvatiti.

Na dnu miša imamo PTFE podlogu u kutovima koja omogućuje lagano klizanje u svim smjerovima. Dok je miš žičani, koriste parakord najlon za zaštitu žice što ju čini iznimno laganom i savitljivom te je potpuno neprimjetna u odnosu na težinu miša. Miš sa svojih 67 grama spada među lakše na testu te će se lako uklopiti u svaki žanr gaminga.

Na dnu imamo Pixart 3360 optički senzor koji se kroz godine dokazao svojom preciznošću te ga lako svatko može preporučiti da se natječe i s najboljima na tržištu sa 1000 Hz pollingom, bez softverske akceleracije i sa prekidom praćenja manjem od 0,7 mm koje možete prilagoditi unutar softvera.

Glorious nudi i dodatke za kupnju, poput grip naljepnica, dodatnih podloga za miš od polirane keramike i odlične su na tvrđim podlogama. Nude i bežičnu verziju, a u ponudi je i alternativan dizajn.

USPOREDNI TEST GAMING MIŠEVA: PROLJEĆE 2024.

GLATKO KAO PO TRACI 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Više informacija

  • Dodatna oprema: Nema
  • Dizajn: Simetričan
  • Model: Model O
  • Proizvođač: Glorious
  • Senzor: Pixart 3360
  • Broj tipki / programibilne: 6
  • Konekcija: USB
  • Dimenzije i masa: 67 g
  • Ustupitelj i cijena: ADM 62,11 €
  • Grand Prix: 3.23
  • Best Buy: 3.12
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Glorious Model O

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Glorious Model O - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.