Vivax 3 Pro - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Vivax 3 Pro

Vivax 3 Pro

Otporna zvjerka

Vivax je već nekoliko generacija prisutan u niši čvrstih i otpornih telefona, pa ovaj uređaj treba gledati kroz prizmu glavne namjene, a to je otpornost na vodu i prašinu te padove i udarce.

Metalno, gumirano kućište ulijeva povjerenje u IP 68 certifikat, koji određuje da može do pola sata biti uronjen na metar dubine.

Manje smo skloni vjerovati u nepropusnost gumenog poklopca koji skriva USB utor za punjenje i to se čini kao najslabija karika koja bi uslijed svakodnevnog otvaranja mogla prva popustiti.

 

Vivax 3 Pro 1

S prednje strane telefon štiti Gorilla Glass. Ispod njega se krije 5’’ zaslon HD rezolucije, koji nije pretjerano svijetao, ali nije ni posebno loš. Vrlo pristojan odabir za ovaj specijalizirani telefon.

Budući da mu performanse nisu u prvom planu, ne čudi odabir Mediatekovog čipseta s četverojezgrenim procesorom.

U svakodnevnom radu s 2 GB radne memorije nije nas razočarao, no poneka animacija malo zašteka i ne možete od ovog telefona očekivati da će zadovoljiti potrebe Android entuzijasta koji koristi mnoštvo zahtjevnih aplikacija.

 

Vivax 3 Pro 2

Problem je i 16 GB prostora za spremanje, pa je zgodno da podržava microSD karticu do 128 GB. Među pozitivne stavke svakako spada i ogromna baterija od 4000 mAh, koja je čest pratitelj ovog tipa mobitela i omogućuje sigurno dva dana autonomije.

Ovaj telefon ima kamere, no 8 megapikselna stražnja i 2 MP prednja kamera tu su više reda radi ili za samo najosnovnije fotografije bez aspiracija za kvalitetom na tom području.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Vivax 3 Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Vivax 3 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.