HP LaserJet MFP E786dn

HP LaserJet MFP E786dn

CO2 neutralno poslovanje uz HP MPS uslugu i inovativni pisač

Održivo poslovanje nezaobilazan je trend, a HP u tom smjeru nudi uslugu CO2 neutralizacije u sklopu paketa Managed Print Services koji omogućuje učinkovito upravljanje flotom pisača i dokumentima. Istovremeno, tvrtka nudi atraktivni višenamjenski laserski poslovni pisač.

Kvaliteta ispisa početna je postavka kod kupnje poslovnih uređaja, a HP LaserJet već dugi niz godina isporučuje u tom segmentu modele koji mogućnostima i performansama lako odgovaraju na potrebe poslovnih okruženja. Atraktivni HP LaserJet MFP E786dn, kao i ostali uredski uređaji, ima modularan dizajn u kojem se mogu osigurati nastavci s više ladica za papire, a preporučeni mjesečni volumen od 20.000 stranica dovoljan je za iznimno napredna poslovna okruženja.

Laserska preciznost

HP osim hardvera dosta radi na softverskim nadogradnjama, pa se kod LaserJet serije radi o iznimno sigurnim uređajima koji se mogu nadograditi pametnim karticama, a u sklopu HP Wolf Security paketa donosi višeslojnu zaštitu od prijetnji. Uređaj pokriva i drugu vrlo važnu stavku, a to je smanjeni utjecaj na okoliš s energetski učinkovitim radom koji zadovoljava najviše EPEAT Silver, Blue Angel i Energy Star standarde.

Radi se o multifunkcijskom uređaju s laserskom tehnologijom i ispisom u boji. Iako je testiran za mnogo veće volumene ispisa do čak 150.000 stranica, i preporučenih dvadeset tisuća zadovoljit će zahtjevnije male i srednje tvrtke. Prvu ispisnu stranicu MFP E786dn ispisuje za 9,7 sekundi, a brzina ispisa A4 stranice je do 35 stranica u minuti za crno-bijeli, ali i za ispis u boji. Osim velike podrške za sigurnosne i korporativne tehnologije, HP LaserJet MFP E786dn podržava i moderne načine mobilnog ispisa, pa su podržani Apple AirPrint, NFC ispis dodirom, Wi-Fi direktno printanje i drugi.

Moguće je skenirati u e-mail, spremati na mrežni ili pravi disk. Pisač dolazi s četverojezgrenim procesorom i 6 GB radne memorije za idealne performanse.

MPS i karbonska neutralnost

HP se vrlo brzo prilagodio zahtjevima modernog radnog mjesta koje je često hibridno i od tvrtki traži fleksibilnost, a istovremeno se zahtijeva što manji utjecaj na okoliš. Tako je usluga Managed Print Services evoluirala u Cloud rješenje za ispis koje ima povećanu sigurnost, prilagođeno je hibridnom načinu rada te omogućuje digitalizaciju poslovnih procesa. Upravo je digitalizacija workflowa i optimizacija upotrebe pisača oslonac za ciljeve održivog korištenja.

Tako je uz MPS pretplatu, koju na našem tržištu nude Makromikro, Eviden, Axians, Harta i King ICT kao distributeri rješenja, moguće dobiti i uslugu HP CarbonNeutral gdje se postavljaju ciljevi za CO2 neutralizaciju i kroz MPS se prate postavljeni ciljevi smanjenja emisija. Ideja usluge je svesti karbonski otisak HP uređaja na nulu, a to se postiže rigoroznim procjenama životnog vijeka uređaja koji su podložni ISO 14040 i ISO 14044 standardima.

 

HP_6828_Enterprise_Conference_Citrine_1108-1_YELLOW_1c.jpg

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP LaserJet MFP E786dn - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.