HP Instant Ink usluga stiže u Hrvatsku

HP Instant Ink usluga stiže u Hrvatsku

Usluga Instant Ink stiže na 35 tržišta, a među njima i u Hrvatsku. Usluga je dostupna i za HP+ sustav ispisa, a pomoću pretplate na potrošni materijal HP-ovi originalni tintni ispisni ulošci automatski se dostavljaju kada ih ponestane u pisaču. Cijene planova kreću se od 8,99 HRK mjesečno.

Tvrtka HP Inc. danas je obavijestila o globalnom širenju rastuće pretplatničke usluge Instant Ink na ukupno 35 tržišta, uključujući i Hrvatsku. Usluga Instant Ink omogućuje pojedincima i obiteljima koje rade, stvaraju i uče od kuće neometano iskustvo ispisa zahvaljujući otkrivanju niske razine originalnog tintnog potrošnog materijala i automatskoj dostavi novih ispisnih uložaka prije nego što ih ponestane.

 

HP smart appOsim što će stati na kraj problemu nestanka tinte u ispisnim ulošcima kada vam najviše trebaju, usluga Instant Ink inovativno je fleksibilna. Korisnici mogu odabrati između različitih mjesečnih planova te plaćaju fiksnu cijenu na temelju broja ispisanih stranica.
Cijene planova kreću se od 8,99 HRK mjesečno, uz uštede do 70 %1 na vrhunskim HP-ovim originalnim tintnim ispisnim ulošcima.. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku prilagoditi ili otkazati plan, bez ugovora, godišnje naknade ili obveze, te prenijeti neiskorištene stranice iz jednog mjeseca u drugi.

Instant Ink Delivery
HP+ jedan je od najpametnijih ispisnih sustava na svijetu, namijenjen korisnicima i malim poduzećima. U vrijeme visoke potražnje za ispisom (+6 % prema podacima tvrtki NPD/GFK)3, s obzirom na to da milijuni ljudi rade i uče od kuće, HP+ modernizira suvremeno iskustvo ispisa.  Od vodećeg hardvera u kategoriji, najveće usluge pretplate na potrošni materijal do najbolje aplikacije za ispis4 u klasi, sada dostupne u oblaku, svako poboljšano iskustvo koje nudimo u osmišljeno je kako bi zadovoljilo potrebe onih koji najviše ovise o svojim pisačima.

Smart for the Planet

Uz HP+ korisnicima je na raspolaganju probno razdoblje od šest mjeseci za uslugu Instant Ink5, a s pomoću aplikacije HP Smart App mogu jednostavno upravljati pretplatom. Uz više od 48 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, korisnici mogu ispisivati i skenirati dokumente s gotovo bilo koje lokacije

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP Instant Ink usluga stiže u Hrvatsku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.