Man Cave - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Man Cave

Man Cave

Opremili smo svoju multimedijalnu sobu za bijeg od stvarnosti. Vrhunski Philips OLED usklađen s Hue rasvjetom, glasni kvalitetni soundbar uz gaming konzolu i sve što nam treba za izolaciju.

Pred kraj produkcije ljetnog dvobroja napokon se užario gradski asfalt pod naletom ljetnih vrućina. Stoga smo uredili jednu od soba u redakciji i pretvorili je u naše geekovsko gnijezdo užitka opremljeno najboljom tehnologijom, i ambijentalnom rasvjetom u kojoj možemo napraviti odmak od vrućine, rokova i udobno se smjestiti s Aronom (stafač na slici).
Za televizor smo odabratli Philips OLED 804 model koji donosi sve prednosti ove tehnologije poput fenomenalnog kontrasta, apsolutnog prikaza crne i odične reprodukcije boja. Uz to, radi se o Android TV uređaju koji nudi niz zabavnih aplikacija. Spojili smo naše Netflix i Youtube račune, a s obzirom da ima i ugrađen Chromecast mogli smo streamati i sadržaj s mobitela. Philipsov OLED jako je dobar odabir i za gaming, a naravno da smo sobu opremili i s igraćom konzolom. Ispred televizora smjestili smo Philips TAPB603/10 soundbar koji dolazi u paketu s Dolby Atmos podrškom i bežičnim 

subwooferom. Osim prodornog glasnog zvučnog zida koji odlično pokriva visoke, srednje i, uz pomoć subwoofera, niske tonove, soundbar podržava bluetooth spajanje, pa smo na njega puštali playlistu s Deezera.

Naš dragi kolega Mario sve nas je u redakciji zarazio svojom predanom ljubavi prema dinamičkoj RGB rasvjeti. Stoga smo našu sobu za bijeg od nadolazećih rokova opremili hrpom pametne rasvjete. Uz OLED televizor koji dolazi s trostranom Ambilight tehnologijom koja se prilagođava slici na ekranu, a može se podesiti i na druge modove rada, u jednu cjelinu uparili smo još Philips Hue Signe stolnu svjetiljku te dvije Hue Go i jednu novu Hue Bloom svjetiljku. Pomoću pametnog switcha i Philipsove Hue aplikacije uparili smo sve uređaje u našoj sobi i naveli ih da plešu u istom ritmu izmjene svjetla što stvara nevjerojatno imerzivno iskustvo. Hue radi i s Google asistentom koji je inače ugrađen u OLED804 televizor.
Zavaljeni u fotelju na kojoj se izbacuju noge, pod klimom smo uživali u filmu The Old Guard, novim epizodama serije Dark, dok je izvršni urednik igrao američki nogomet na konzoli, naravno s Kansas City Chiefsima. Dok nas nije bilo sobi, Hrvoje je puštao house ljetne mixeve, što je kod nekih članova izazvalo punk-rock streaming reakciju.
Men cave unutraUvećajte fotografiju za opis komponenti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Man Cave - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.