Philips predstavio Fidelio B97 soundbar, Fidelio L3 premium slušalice i niz active noise cancelling slušalica

Philips predstavio Fidelio B97 soundbar, Fidelio L3 premium slušalice i niz active noise cancelling slušalica

Philips je oživio svoj audio brand Fidelio i na virtualnoj presici koja zamjenjuje predstavljanje uživo koje se obično u ovo doba godine odvijalo na IFA sajmu u Berlinu. Jedan od novih premium proizvoda predstavljenih na interaktivnom predstavljanju za medije je Philips Fidelio L3 over-ear slušalice s aktivnom tehnologijom poništavanja vanjske buke.

Slušalice dolaze s velikim 40mm driverima koji se nalaze u troslojnoj konstrukciji koja uključuje materijale koji utišavaju zvukove. Poseban je naglasak stavljen na zvučnu izolaciju, kako pasivnu kroz pažljivo odabranu memorijsku pjenu i mekanu kožu na jastučićima. L3 slušalice dolaze s Hybrid active noise cancelling sustavom sa četiri mikrofona koji omogućuju maksimalnu količinu poništavanja buke bez utjecaja na reprodukciju glazbe.

L3 manja

Philips Fidelio L3 su Bluetooth 5.0 slušalice kompatibilne s Qualcomm aptX HD kodekom i Hi-Res audio reprodukcijom. Premium dizajn i izrada uključuju metalni headband s mekanim jastučićem i Murhead kožom. Kružne jastučiće na mjestu drži aluminijski okvir. Kontrole su dodirne, a slušalice omogućuju do 30 sati slušanja.

Ostale slušalice

Philips H9505 još su jedne over-ear slušalice s tehnologijom active noise cancelling. Veliki 40 mm neodymium driveri, hi-resolution kvaliteta zvuka i Bluetooth 5.0 tehnologija glavne su prednosti uz dugo trajanje baterije od 20 sati. 

Philips je predstavio i dva modela TW in-ear slušalica.

T8505 manja2

Philips T8505 TWS donose također active noise cancelling tehnologiju i velike 13 mm neodymium drivere. Slušalice imaju BT 5.0 tehnologiju, i upravljaju se putem dodira i imaju autnomiju baterije do 6 sati (5 uz active noise cancelling).

T8505 manja

Philips T5505 nude 5 sati reprodukcije, velike 8mm drivere, Bluetooth 5.0 i tehnologiju poništavanja buke. Oba in-ear modela imaju IPX4 zaštitu od znojenja i pune se putem USB-C kabla.

Fidelio soundbarovi


Philips Fidelio B97 novi je 7.1.2 višekanalni soundbar koji dolazi s Dolby Atmos Elevation driverima i Fidelio surround na zahtjev tehnologijom. S ovom tehnologijom modelu B97 se mogu dodati dva odvojiva zvučnika koji mogu funkcionirati na više načina.

B97 RFT manja

Sam soundbar ima šest 19mm tweetera, posebne 2.5'' Dolby Atmos Elevation jedinice i 8'' bas driver koji je u posebnom Subwooferu.

Izlazna snaga B97 soundbara je 500W, dok subwoofer isporučuje 240W. Soundbar je prvi Philipsov uređaj s IMAX Enhanced certifikatom, a kompatibilan je i s Dolby ATMOS i DTS:X sustavima.

B97 RFT manja2

Nova linija soundbarova podržava eARC i 4K audio prolaz, Bluetooth povezivanje, Apple AirPlay i bežično povezivanje u višesobni sustav putem Play-Fi tehnologija.

Slabiji brat Philips Fidelio B95 ima 5.1.2 format s 14 drivera, dvije Dolby Atmos Elevation jedinice i odvojeni subwoofer za niske tonove. Dijeli s modelom B97 podržane audio tehnologije i mogućnosti povezivanja.
Svime se može upravljati putem Philips Sound app, a uređaji su kompatibilni i s Google Assistant i Amazon Alexa pametnim pomoćnicima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio Fidelio B97 soundbar, Fidelio L3 premium slušalice i niz active noise cancelling slušalica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.