Nastavlja se suradnja TP Visiona i Bowers & Wilkinsa

Nastavlja se suradnja TP Visiona i Bowers & Wilkinsa

Objavljeno ja kako TP Vision i Bowers & Wilkins nastavljaju suradnju koja je započeta prije dvije godine i rezultirala je high-end modelima Philips OLED+ Ambiligh televizora koji su dobili dodatak u vrhunskom zvuku.

Posebno velik uspjeh ostvario je OLED+ 984 model u izvedbi od 65 inča koji osim svih prednosti OLED panela i Philipsove Ambilight tehnologije donosi i soundbar kojeg potpisuje B&W.
Uz nastavak suradnje, TP Vision je odmah najavio i novi plod u vidu sljedećeg OLED+ televizora koji će tradicionalno biti predstavljen u drugoj polovici godine. Uz nove OLED modele, TP Vision će predstaviti i nove LED televizore.
Komentirajući obnovljeno partnerstvo Kostas Vouzas, predsjednik Uprave TP Vision Europe, rekao je: „Iskreno vjerujem da smo promijenili tržište premium televizora kada smo lansirali prve proizvode iz našeg partnerstva s kompanijom Bowers & Wilkins. Uspjeli smo postaviti nove standarde i nastaviti s njima sa svakim novim predstavljanjem televizora. Ovo je revolucionarno partnerstvo dvaju izvanrednih lidera na svom području i uvjeren sam da ćemo i dalje oduševljavati naše potrošače izvrsnim proizvodima. Drago mi je što će se naše partnerstvo nastaviti i u budućnosti“.
Geoff Edwards, generalni direktor kompanije Bowers & Wilkins, rekao je: „Naše partnerstvo s kompanijom TP Vision savršen je primjer kako možemo kombinirati svoje audio vještine s onima druge izvanredne marke kako bismo redefinirali očekivanja slušanja vrhunskih audio-vizualnih proizvoda na tržištu. Izuzetno smo ponosni na uspjeh koji smo dosad uspjeli postići u kategoriji televizora, a drago nam je da će TP Vision biti naš partner i u budućnosti."

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nastavlja se suradnja TP Visiona i Bowers & Wilkinsa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.