Robot za djecu Meccanoid spaja igru i učenje

Robot za djecu Meccanoid spaja igru i učenje

Robot Meccanoid G15 (kataloški broj 1381177 i 1381178) osmišljen je kao osobni robot-prijatelj djeteta starosti od deset godina pa naviše.

Djeca robota visine šezdeset centimetara mogu sama sastaviti, postaviti kablove i programirati, od najnovijih visokotehnoloških dijelova od polikarbonata.

Izgovara pretprogramirane rečenice, priča viceve, zna fora činjenice o robotskoj tehnici, filmovima o robotima i srodnim temama te može igrati različite igre. Može razumjeti do sto jednostavnih zapovijedi. Robot Meccanoid koji vam preporučuje Conrad Tekkie – Conradova tehnička podrška. Robot je upogonjen s četiri servo i dva pogonska motora, što ga čini savršeno opremljenim za sve pokrete i sportske aktivnosti. Jednostavno ga je programirati putem snimanja pokreta i govora te programirati integrirati s pametnim telefonima s operativnim sustavima Android i iOS. Robot koristi otvoreni kôd.

Inno man seal Preporuka

Konstrukcijski set uključuje 600 dijelova i servo motore, pomoću kojih možete sastaviti tri različita modela robota. Ne mora biti u ljudskom obliku: uputstva za izgradnju sadrže i upute za izgradnju dvije životinje.

Meccanoid G15 KS je naprednija verzija, koja ima 1.118 polikarbonatnih dijelova, dva pogonska motora za noge i osam servo sustava za ruke i glavu s funkcijom memoriranja dotjeranih pokreta. Dolazi sa softverom za govor s preko 1.000 pretprogramiranih rečenica i 50 govornih naredbi te 12 različitih interakcijskih mogućnosti i osobnošću koja se razvija u skladu s okolinom, kao i LED očima s više od 500 boja.

Dostupan je na ovoj Conradovoj stranici po cijeni od 1.699 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Robot za djecu Meccanoid spaja igru i učenje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.