Thermaltake najavio svoje snježno RGB kućište - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Thermaltake najavio svoje snježno RGB kućište

Thermaltake najavio svoje snježno RGB kućište

Novo kućište po imenu Versa C22 RGB Snow Edition dolazi sa snježnom varijantom kućišta i transparentnim zatamnjenim panelima.

Nije prošlo dugo od objave njihovih zadnjih kućišta, Core G3 Slim i View 27, a sada već najavljuju novo mid-tower kućište atraktivnog izgleda i dizajna stvoreno za gamere.

Thermaltake Versa C22 RGB Snow 2

Versa C22 RGB Snow Edition sadrži bijele panele s kontrastnim zatamnjenim akrilnim bočnim panelima, dok se za samo višebojno efektno osvjetljenje ugradilo više RGB LED-ica koje sežu od vrha prednjeg panela pa sve do njegovog dna. LED stripovi kontroliraju se na jednostavan način, putem nativnog RGB LED kontrolera s tipkama za kontrolu LED-ica na vrhu kućišta. Svjetlo ugrađenih RGB LED-ica vidljivo je iz svih kuteva. Kompanija navodi kako je kućište idealno za one koji žele pokazati svoj stil i osobnost na jedan suptilan način, nudeći im tako 7 boja osvjetljenja koji se može namjestiti u tri različita načina (jedna boja, RGB treperenje i dišuće osvjetljenje).

Thermaltake Versa C22 RGB Snow Edition ATX

Sam interijer kućišta je pak potpuno u crnoj boji, dolazeći sa standardnim horizontalnim podijeljenim dizajnom dvostrukog dijela. Tako se navodi kako se mogu ugraditi ATX matična ploča, grafička kartica do dužine od 390 mm (s tim da se ukloni jedan od 25 mm prednjih ventilatora) i CPU coolera do 160 mm. Za potrebe pohrane podataka namijenjeno je po dva 3,5-inčna i 2,5-inčna drive baya. Potpuno modularni drive kavezi smanjuju kompliciranje kod instalacije ili mijenjanja diskova. Na njegovom vrhu nalazi se još jedan mali panel koji također nudi osvjetljenje, podsjećajući tako pomalo kao na sletnu pistu. Uz to tu su još i dva USB 3.0 i 2.0 porta te LED kontroler.

Thermaltake Versa C22 RGB Snow Edition ATX 2

Ništa manje kvalitetno nije odrađeno ni opcija hlađenja, dajući mogućnost ugradnje bilo kojeg tipa hlađenja u što uključuju DIY/AIO vodene sustave i klasične sustave zračnog hlađenja. Prednja strana može imati 2 od 120 mm ili 1 od 140 mm ventilator, na vrhu dva od 120 mm te jedan od 120 mm na stražnjem dijelu. Za pitanje vodenog hlađenja, moguće je instalirati do 240 mm DIY radijator ili 240 mm AIO vodeni cooler na prednjoj strani. Napajanje ima svoje posebno odjeljenje na dnu, u koje se može reorganizirati i kablove.

Thermaltake Versa C22 RGB Snow Edition ATX 3

Trenutno nema informacija o njegovoj cijeni ili dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake najavio svoje snježno RGB kućište - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.