View 27 kućište donosi novi pogled na unutrašnjost kućišta - 5.0 out of 5 based on 1 vote
View 27 kućište donosi novi pogled na unutrašnjost kućišta

View 27 kućište donosi novi pogled na unutrašnjost kućišta

Thermaltake je predstavio novo kućište sa zanimljivim dizajnom pogleda u njegovo unutarnje uređenje.

Nije prošlo ni nekoliko dana od objave Core G3 Slim kućišta, kad evo kompanije s novim kućištem fokusiranim na izgled. Ono što je kompanija napravila s ovim kućištem je to da je ponudila prošireni transparentni panel koji nije samo na boku, već i na samom njegovom vrhu. Transparetni panel zavija se s boka na vrhu u jednom dijelu, bez ikakvih dodataka ili dizajnerskih rješenja koje bi prekidale panel. 

Thermaltake View 27

Thermaltake View 27 posjeduje podršku za ATX, micro ATX i mini ITX matične ploče, ugradnju do četiri dual-slot grafičke kartice (do 410 mm bez prednjeg ventilatora) i četiri SSD-a te dva 3,5-inčna hard diska. Za pitanje hlađenja osigurano je tako jedan 120 mm ventilator na stražnjoj i tri 120 mm ventilatora na prednjoj strani. S kućištem dolazi i jedan predinstalirani 120 mm ventilator na stražnjoj strani.

Thermaltake View 27 2

Podržava i radijatore u dimenzijama do 360 mm (prednja strana) i 120 mm (stražnja strana). Može se ugraditi i CPU cooler do 155 mm. Tu su još i 8+2 ekspanzijska slota te dva USB 2.0 i jedan USB 3.0 port. Svi intake ventilacijski otvori specijalno su dizajnirani sa zamjenjivim filterima za prašinu.

Thermaltake View 27 4

Napravljen je od kvalitetnog SPCC čelika, zbog čega mu je težina 6,4 kg. Vizualnost i izgled ovog kućišta dodatno je poboljšano i ugradnjom zatamnjenog panela na prednjoj strani kućišta, preko kojeg se može vidjeti rad osvjetljenih ventilatora.

Thermaltake View 27 5

Trenutno nema informacija o cijeni ili dostupnosti ovog kućišta.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

View 27 kućište donosi novi pogled na unutrašnjost kućišta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.