Thermaltakeovo Core G3 Slim kućište specijalno dizajnirano za 4K VR gaming sustave - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Thermaltakeovo Core G3 Slim kućište specijalno dizajnirano za 4K VR gaming sustave

Thermaltakeovo Core G3 Slim kućište specijalno dizajnirano za 4K VR gaming sustave

Kompanija je predstavila novo slim kućište za gamere s drukčijim internim dizajnom.

Core G3 Slim ATX kućište od Thermaltakea cilja na korisnike koji grade 4K ili VR gaming sustav, nudeći im kompaktniji dizajn nego kod klasičnih kućišta ATX formata. Originalni interni dizajn tako mijenja situaciju kod ugradnje klasičnih matičnih ploča na desnoj strani, nudeći u ovom slučaju lijevu stranu. Ovim potezom matična ploča tako je stavljena naopačke, čime je CPU socket na sredini, a PCI-e slotovi na vrhu. Zanimljiv je i potez kompanije da stavi samo dva full-sized PCIe slota na kućišta, pritom ih rotirajući. Dolazi s jednim PCIe x16, što znači da korisnici mogu imati samo jednu dual-slot grafičku karticu. Samo kućište napravljeno je od SPCC čelika. 

Thermaltake Core G3 Gaming Slim

Zahvaljujući dizajnu onemogućena je SLI ili Crossfire konfiguracija, što bi neke gamere moglo odbiti od ovog kućišta. Ono što je plus je da kućište transparentnih panela može primiti ATX matičnu ploču (također i micro ATX i mini ITX) u manjem sustavu. Od ostalih detalja tu su još i podrška za instalaciju CPU coolera do 110 mm i grafičke kartice do 310 mm. Nudi i dva mjesta za ugradnju 3,5-inčnih ili 2,5-inčnih uređaja za pohranu. Za pitanje hlađenja osigurana je podrška za instalaciju do 240 mm DIY vodenih radijatora ili 240 mm AIO vodenim coolerom. U samo kućište predinstalirano je dva 120 mm turbo ventilatora na prednjoj strani i zamjenjivi filteri za prašinu.

Thermaltake Core G3 Gaming

Kompanija navodi kako je kućište moguće postaviti u vertikalnu ili horizontalnu poziciju. Na vrhu prednjeg panela nalaze se klasične opcije HD mikrofona i headset ulaza te po dva porta za USB 3.0 i 2.0. Težina mu iznosi 4,2 kg.

Thermaltake Core G3 Gaming 2

Trenutno nisu poznate informacije o cijeni ili dostupnosti ovog kućišta.

Thermaltake Core G3 Gaming 3

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltakeovo Core G3 Slim kućište specijalno dizajnirano za 4K VR gaming sustave - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.