Computex 2016: Cryorig predstavio prvi RGB LED osvjetljeni heatsink na svijetu sa softverskom kontrolom

Computex 2016: Cryorig predstavio prvi RGB LED osvjetljeni heatsink na svijetu sa softverskom kontrolom

Cryorigov H7 Quad Lumi bazira se na njihovom nagrađivanom H7 proizvodu.

Kompanija je netom prije početka samog Computexa kratko najavila svoja dva orginalna kućišta Taku i Ola, prikazavši sada na samom sajmu i H7 Quad Lumi koji sadrži dodatni 6 mm high-end bakreni heatpipe. Implementiran je i Lumi sustav osvjetljenja i novi QF120 Balnced LED ventilator od 1600 RPM-a (okretaja u minuti). Posjeduje PWM kontrolu od 300 do 1600 RPM-a, akustične prigušivače, Quad Air Inlet sustav za hlađenje i bijelo LED svjetlo.

Cryorig H7 Quad Lumi

H7 Quad Lumi izrađen je u suradnji s NZXT-om, omogućujući mu ugradnju RGB LED kontrolera koji se može namjestiti i prilagođavati putem NZXT-ovog CAM softvera i mobilne aplikacije. Putem CAM-a korisnik ima i informacije o temperaturi procesora, okretaja ventilatora i opcije profila. Cryorigov unikatni sustav osvjetljenja napravljen je na NZXT-ovom Hue+ kontrolerskoj ploči, pružajući devet različitih svjetlosnih efekata. Rečeno je i kako će taj broj rasti u budućim firmwareima. Lumi sustav sposoban je za dual channel LED konfiguracije, što znači da ima mogućnost da se vrh i baza LED-ica može postaviti u različitim bojama i efektima, pružajući korisnicima mnogobrojne kombinacije.

Cryorig H7 Quad Lumi 3

Quad Lumi ima i povećane performanse od 10 posto, podržavajući procesore sa 150+ W. Novi Quick Mount sustav daje podršku za LGA 2011 v3, LGA 115x i AMD-ove sockete. Težina s ventilatorom mu iznosi 728 grama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Computex 2016: Cryorig predstavio prvi RGB LED osvjetljeni heatsink na svijetu sa softverskom kontrolom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.