Cryorigova inovativna kućišta Taku i Ola bit će prikazana na Computexu

Cryorigova inovativna kućišta Taku i Ola bit će prikazana na Computexu

Kompanija Cryorig najavila je dva nova stilizirana mini-ITX kućišta namijenjena za dnevni boravak.

Kako se bliži početak ovogodišnjeg Computexa (31.svibnja), tako sve više kompanija najavljuje svoje prisustvo i nove proizvode. Nakon ECS-a i FSP-a, svoj dolazak je najavio i Cryorig, kompanija poznata po svojim sustavima hlađenja.

Među najavljenim proizvodima koji će biti na njihovom štandu na Computexu u Taipeiu su tako kućišta Ola i Taku. Ola je kućište koja je, prema navodima kompanije, inspirirano Mac Pro računalom. Dizajniran je kao računalo za dnevni boravak koje ima sposobnost ugradnje grafičke kartice do 280 mm. Podržava mini-ITX matične ploče, CPU hladnjak do 82 mm i SFX napajanje. Podržan je jedan 3,5-inčni drive bay te jedan do dva 2,5-inčna drive baya. 

Croyrig Ola

Zanimljivo je da ovo kućište ima posebne odjeljke za matičnu ploču, grafičku karticu i napajanje. Zahvaljujući svojem cilindričnom dizajnu omogućeno je povećanje internog volumena zraka. 140 mm ventilator izvlači vrućinu i dodatno pomaže u optimalnom radu. Težina mu je 5 kg, s dimenzijama od 88 x 88 x 52.8 mm.

Croyrig Ola 2

Očekuje se da bi mogao izaći tek u drugom kvartalu sljedeće godine.

Drugi proizvod je Taku, mini-ITX kućište i postolje za monitor u jednom. Podržava iste veličine matične ploče, drive bayove i napajanje kao i prethodni model. Jedina razlika je u tome što ovo aluminijsko kućište tanko tri milimetra ima podršku za GPU do 240 mm i CPU hladnjak do 47 mm. Težina je veća, dolazeći do 8 kg. Dimenzije su mu također veće, 567 x 134.8 x 270 mm. Dizajn police omogućuje mu iznimno laki pristup komponentama.

Croyrig Taku 2

 

Kompanija se nada kako bi ovaj model trebao doći do kraja ove godine ili u prvom kvartalu sljedeće godine. Oba dva modela još su u fazi razvoja, tako da će potpune specifikacije izaći kad proizvodi budu izrađeni do kraja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cryorigova inovativna kućišta Taku i Ola bit će prikazana na Computexu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.