Novo Deepcoolovo kućište Dukase V2 dolazi u ATX verziji

Novo Deepcoolovo kućište Dukase V2 dolazi u ATX verziji

Deepcool predstavlja dva nova kućišta cool izgleda i prihvatljive cijene, Dukase WHV2 i V2.

Kompanija Deepcool poznata je po svojim originalnim i zanimljivim kućištima, poput prošlogodišnjeg Tristellar S i Genome kućišta koji je izašao u siječnju. Sada su objavili kako proširuju liniju Dukase kućišta s dva nova modela.

DeepCool Dukase V2 kućište 2

Njihovo novo mainstream ATX kućište sadrži specijalni suspenzijski dizajn panela na vrhu koji omogućava lakše čišćenje i bolje hlađenje. Pomoću kontrolera za brzinu ventilatora na vrhu omogućeno je i prilagođavanje tri ventilatora u isto vrijeme, pružajući pritom i elektrostatički zaštitni pokrov. Metalni prednji panel dodatno pomaže u boljoj ventilaciji, ali i jednostavnom estetskom izgledu. Bočni paneli su transparentni, dok je sam interijer opremljen s dovoljno logičkih rupa i prostora kojim se omogućava što bolji cable managment. Izrađen je od SECC i plastičnog materijala s tankoćom panela od 0,7 mm.

DeepCool Dukase V2 kućište 3

Što se tiče ostalih detalja vezanih uz ugradnju komponenti, Dukase V2 ima podršku za ATX, micro ATX i mini-ITX matične ploče te grafičke kartice do 390 mm dužine. CPU hladnjak je podržan do 160 mm, dok napajanje do 170 mm. Dolazi s jednim instaliranim 120 mm ventilatorom na stražnjoj strani, podržavajući još dva od 120 mm ili jedan od 140 mm na prednjoj strani te dva od 120 ili 140 mm na vrhu. Vodeno hlađenje može biti do 280 mm na vrhu te do 120 mm na stražnjoj strani. Tu je još i sedam ekspanzijskih slotova, a sam I/O panel ima po jedan port za USB 2.0, 3.0, audio i mic. Osigurano je dvije ladice za 5,25-inčne driveove i tri ladice za 2,5-inčne driveove. Dimenzije su mu 482.7 × 202 × 504 mm, a težina iznosi 7,03 kg.

DeepCool Dukase V2 kućište 4

Dostupan će biti od lipnja, po cijeni od 70 dolara (oko 466 kn) za Dukase V2 i 75 dolara (oko 499 kn) za Dukase WHV2. Razlika između njih je jedino u vanjskoj bolji, gdje WHV2 ima bijelu boju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novo Deepcoolovo kućište Dukase V2 dolazi u ATX verziji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.