DeepCool debitira unikatnim Genome kućištima

DeepCool debitira unikatnim Genome kućištima

Kompanija DeepCool poznata po svojim proizvodima hlađenja i kućišta, predstavlja novu unikatnu seriju kućišta fokusiranu na entuzijaste.

Nakon što je DeepCool sredinom studenog prošle godine predstavio Dukase kućište, te u rujnu Tristellar S kućište (koje sliči na "Star Wars" shuttle), sada debitira sa svojom Genome serijom kućišta.

GENOME 28

Kompanija je izjavila kako je kućište fokusirano za korisnike koji žele napraviti ekstremni sustav vodenog hlađenja. Službena stranica navodi kako se radi o ATX formatu i instaliranim sustavom vodenog hlađenja, uključujući 360mm radijator, 3 PWM ventilatora i spremnikom.

GENOME 25
Prisutan je transparentni bočni prozor koji pokazuje interijer. Zahvaljujući širem prostoru i dizajnu pruža i bolji sustav upraljanjem kalovima. Ima podršku za instalaciju četiri 2,5-inčna SSD-a i dva 3,5-inčna HDD-a.
Tu je i dodatni prošireni prozor, koji omogućava najduže 330mm grafičku karticu u SLI opciji. Ukupna težina mu iznosi 12,09 kg, a psojeduje i sedam ekspanzijskih slotova (plus dva za vertikalnu instalaciju VGA kartice).

GENOME 17

Dostupan je u bijeloj i crnoj boji (s crvenom i zelenom varijantom). Informacije o cijeni ili dostupnosti nisu navedene.

GENOME 10

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

DeepCool debitira unikatnim Genome kućištima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.