Deepcool predstavlja Tristellar S kućište koje sliči na "Star Wars" shuttle

Deepcool predstavlja Tristellar S kućište koje sliči na "Star Wars" shuttle

Deepcool, poznat po svojim orginalnim, dizajnerskim i neuobičajenim kućištima, predstavlja svoj novi proizvod za potrošače. Ovaj put se radi o još unikatnijem kućištu, Tristellar S koji je prvi put predstavljen na CES-u ove godine. 

Svi fanovi Star Warsa doći će na svoje s ovim kućištem. Ovaj kineski proizvođač kućišta, komponenata za hlađenje i napajanje, ovaj proizvod je učinio posebnim tako da ga je podijelio na tri posebna odjeljka u koja stanu mini-ITX matične ploče, 120 mm tekući hladnjak, grafička kartica i napajanje. Također, omogućava i optički drive i dva 3.5-inčna drivea, navodi službena stranica. Prije nekoliko mjeseci kompanija je izjavila da će ovo kućište biti dostupno širom svijeta, po cijeni od 399 amričkih dolara. 
Skuplji je za oko 200 dolara u odnosu na prethodnika te je vidljivo inspiriran Star Wars-om, baziran na izgledu privatnog shuttlea iz filma "Return of the Jedi". Ovo kućište dolazi u svega 50 primjeraka tako da će veliki ljubitelji Star Warsa morati biti brzi u nabavi ove unikatne komponente.
Nije se puno mijenjalo od prošle verzije kućišta; jedino je boja promijenjena u bijelu i dodan je odjeljak za grafičku karticu. Tako materijal i dalje ostaje od aluminija, smanjujući težinu.
Iako je rečeno da će biti 399 dolara, službena stranica navodi cijenu ovog kućišta od 599.99 američkih dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Deepcool predstavlja Tristellar S kućište koje sliči na

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.