Panasonic predstavlja 2-u-1 hibridni prijenosnik, Toughbook 20

Panasonic predstavlja 2-u-1 hibridni prijenosnik, Toughbook 20

Panasonic, koji je više poznat kod nas po televizorima i fotoaparatima, predstavlja svoj 2-u-1 prijenosnik namijenjen za zahtjevne radne uvjete, Toughbook 20.

Ovaj prijenosnik dolazi s 10,1-inčnim ekranom i rezolucijom od 1920 x 1200.

Serija Toughbook uvijek je bila poznata po svojoj težini, tako da ni ovaj primjerak ne zaostaje za tradicijom, težeći oko 1,770 grama.

Toughbook 20 4
Toughbook 20 sadrži MIL-STD-810G vojnu certifikaciju i IP65 za rating, a sam okvir mu je od magnezijske legure.

Dolazi sa zamjenjivom baterijom i ručkom, koja mu bitno povećava prenosivost. Može ga se odvojiti u tablet te prikačiti da djeluje kao prijenosnik.

Toughbook 20 3

Od konekcija tablet sadrži USB, MicroSDXC, HDMI, Ethernet, Headphone/mic i Micro-SIM, dok sama tipkovnica ima tri USB-a, SDXC, HDMI, VGA, Ethernet, Docking konektor. Opcije za Wireless povezanost uključuju Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth i dualne antene, dok su opcionalne opcije 4G LTE, GPS i NFC, navodi službena stranica proizvoda.

Toughbook 20 6
Toughbook 20 koštat će 3,099 američkih dolara (oko 21.060 kn) te se predviđa da će doći u veljači sljedeće godine. Dolazi s jamstvom od tri godine.

Toughbook 20
Fokusira se isključivo (što je vidljivo u cijeni i dizajnu) na profesionalce i poslovne ljude koji traže fleksibilnost i rad u težim prirodnim okolinama, kao što je vojska, policija, avionska industrija itd.

Toughbook 20 2

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Panasonic predstavlja 2-u-1 hibridni prijenosnik, Toughbook 20 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.