Cijena Sonyevog PlayStation VR-a iznosit će 3.072 kn

Cijena Sonyevog PlayStation VR-a iznosit će 3.072 kn

Ova procurjela informacija o Sonyevoj verziji VR uređaja slaže se s predviđanjima stručnjaka.

Sony nije iznio nikakve službene podatke o cijeni i dostupnosti PlayStation VR naočala (koji je prije imao kodno ime Project Morpheus), no nedavno je na stranici jednog švicarskog retailera procurila informacija da će koštati odnosno 400 eura ili 3.072 kn. Prve isporuke bi trebale započeti u lipnju ove godine.

Specifikacije s kojima dolazi njihov uređaj su: vlastita jedinica za procesuiranje koja je ugrađena u slušalice, OLED ekran od 5,7 inča i 1080p rezolucijom, koje su podijeljene na 960x1080, po jedno za svako oko.

Ukoliko je informacija točna, cijena VR naočala koje će moći raditi isključivo s PlayStation 4 konzolom odgovara predviđanjima analitičara. Sony je nedavno umjesto tog podatka, objavio kako će na dan lansiranja za PlayStation VR biti dostupno više od 100 naslova najboljih igara raznih žanrova koje se već nalaze u izradi.

Među njima su Battlezone, Robinson: The Journey, Paranormal Activity VR, The London Heist itd.

Ako je podatak o cijeni točan, Playstation VR će biti velika konkurencija Oculus Riftu koji se prodaje za 699 eura, kao i HTC Viveu, čija je nova developerska inačica nedavno predstavljena na CES 2016 sajmu, a sam izlazak najavljen u travnju ove godine.

Izvor: Vidi.hr

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cijena Sonyevog PlayStation VR-a iznosit će 3.072 kn - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.