Brother pisač za tatoo majstore

Brother pisač za tatoo majstore

Tattoo majstori prihvatili Brotherove pisače iz serije PJ.

Brother je otkrio da su tattoo majstori prihvatili njegove modele pisača iz serije PJ za ispis tetovaže na papiru vrste spirit. Precizno rečeno, ispisani uzorci se potom prenose na kožu i tetoviranje može početi.

Za seriju PJ-600 su se prvi zagrijali tattoo majstori u Americi. Termalna ispisna tehnologija visoke razlučivosti omogućava stvaranje složenih, šarolikih i detaljnih dizajna koji se s ispisom 300 dpi prenose na kožu prije samog postupka tetoviranja. Zbog svojeg kompaktnog i prenosivog dizajna, Brotherova serija PJ također je prikladna za nošenje i rad s klijentima na tattoo konvencijama.

Tattoo majstor Paul Talbot kaže da je mobilni termalni pisač Brother PJ623 dao novu dimenziju njegovom umjetničkom radu. Bivši grafički dizajner i glazbenik crta tetovaže u svom salonu Modern Electric Tattoo Studio u Birminghamu, u Velikoj Britaniji, kao i na konvencijama u Europi i SAD-u. "PJ623 je promijenio moj način tetoviranja, postao je podjednako važan kao i tinta," rekao je Talbot, koji opisuje svoj stil kao grafički dizajn na koži, inspiriran grungeom.

Talbot je Brotherov mobilni termalni pisač otkrio tijekom potrage za boljim načinom izrade šablona koje se koriste za prijenos skica tetovaže s računala na tijelo klijenata. Klasični termalni ispisni uređaji prema njegovom iskustvu ili su nepouzdani ili neprikladni za nošenje. Tattoo majstori tako na konvencijama čekaju u redu ispred štandova, gdje putem klasične termalne ispisne tehnologije izrađuju šablone skica njihovih tetovaža.

Tražio je robustan, pouzdan i prijenosni termalni ispisni uređaj koji će omogućiti točniju šablonu. Na eBay je kupio puno starih termalnih pisača i testirao njihove sposobnosti, ali uzalud. "Idealno rješenje bi trebalo imati razlučivost od 300 dpi da bi moglo replicirati moju skicu na koži s preciznom točnošću, a poželjno je i da stane u svaki džep, kako bi ga mogao nositi na konvencije. S Brotherovim PJ623 sam dobio svu tehnologiju potrebnu za tetoviranje."

Za Talbota je uređaj postao dio obavezne opreme za izradu tetovaža. Kad je uzeo PJ623 sa sobom na turneju, ova tehnologija putem koje sam izrađuje svoje šablone, umjesto da stoji ispred štandova s konvencionalnom ispisnom opremom, odmah je privukla njegove kolege.

Izvor: Vidi.hr

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Brother pisač za tatoo majstore - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.