Usporedni test laptopa do 500 eura

Usporedni test laptopa do 500 eura

Vatreni za 500 eura

Nakon nekog vremena odlučili smo se na novi test entry-level laptopa koji sada dolaze s potpuno novim tehnologijama i performansama, no sadrže i nekoliko vječnih tehnologija kojih se nisu uspjeli osloboditi

Kupovina tehnologija i uređaja s ograničenim budžetom uvijek nam je zanimljiva jer nas tjera da puno više proučimo tržište kao i sve što nam pojedini brendovi donose za traženu cijenu. Ovo pravilo vrijedi za laptope, ali i mobitele te druge “sve-u-jedan” uređaje gdje morate razmišljati o više toga osim o samo jednoj komponenti, no kako tržište postaje kompliciranije, gotovo svaki proizvod ima veći broj aspekata o kojima morate voditi računa. Laptopi su zanimljiva tema jer je korisnicima često teško procijeniti što točno trebaju kako bi zadovoljili svoje potrebe, pa je vrlo lagano precijeniti zadatke i potrošiti više nego je potrebno. Istovremeno, kupnjom slabijeg laptopa možete potrošiti puno živaca uzalud, čekajući da odradi svakodnevne zadatke ili vam ne omogućuje gledanje multimedije na očekivan način. Sve ove aspekte vrlo smo detaljno proučili i analizirali te na kraju i ocijenili na devet laptopa koje imamo na testu. Ovaj test neće se fokusirati na samu snagu laptopa, iako performanse i dalje igraju veliku ulogu. Naš test dizajniran je da vam preporuči svaki laptop kao kompletan uređaj i tako olakša odluku o kupnji, ovisno o tome što radite. Generalno smatramo da su laptopi do 500 eura sasvim zadovoljavajući većini svakodnevnih korisnika, a ako se bavite kompliciranijim zadacima vjerojatno znate i koja komponenta na laptopu mora biti jača. Osim konkretnih proizvoda, provjerili smo i mogućnosti nadogradnje, primarno radne memorije i pohrane, a potencijalno i mrežne kartice kako bi laptop mogao svoje zadatke ispunjavati i koju godinu duže nego što biste očekivali.

Svakako nam se pridružite u ovoj detaljnoj analizi pa i ako se na kraju ne odlučite za neki od modela, informacije koje smo pronašli uvelike će vam pomoći u traženju vama idealnog uređaja.

 

LAPTOPI-DO-500-EURA-12.10.2023_PRVA_CROP.gif

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test laptopa do 500 eura - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.