Usporedni test: Mid-range mobiteli 2023. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Usporedni test: Mid-range mobiteli 2023.

Usporedni test: Mid-range mobiteli 2023.

Za svakoga ponešto

Donosimo vam pregled novijih atraktivnih mid-range mobitela koji imaju prednosti (kao i mane) za postizanje željene cijene, pa će samim time imati i idealnog kupca.

Ljepota mid-range segmenta je u tome da dolazimo do ogromnog izbora uređaja vrlo različitih namjena, ovisno o potrebama korisnika. Kako je cijena koju proizvođači mogu tražiti ograničena, tako je i hardver koji mogu implementirati također ograničen, a svi znamo da onaj tko sve može raditi pomalo, ni u čemu nije savršen. Stoga ovdje nailazimo na modele mobitela koji traže vlastitog kupca, bilo da kupac traži odlično trajanje baterije, atraktivan dizajn, odličan zaslon, gaming performanse, 5G brzinu, punjenje te, naravno, kvalitetu slike kamera, koje se pak često dijele na selfie i glavne kamere. Tu su i neki detalji koje proizvođači stavljaju kako bi se mobitel doimao još atraktivnijim, iako nemaju puno smisla, pa svakako i o tome treba voditi računa. Sitniji detalji poput vrste zaštitnog stakla i materijala kućišta možda nisu svima bitni, no prvi pad mobitela iz ruke brzo bi vam mogao promijeniti mišljenje.

Kolekciju mobitela koju smo okupili možemo lako svrstati po njihovom hardverskom fokusu, no prošli smo i kroz softverska rješenja jer bez dobrog softvera i najbolja kamera neće imati idealne rezultate. Mobitelima smo testirali kamere, trajanje baterije, performanse kroz dulji period rada, zagrijavanje, ponašanje tijekom igranja, kvalitetu zaslona na danjem svijetlu i druge sitnice na koje možda ne mislite na prvu, no mogu biti bitan dio konačne odluke. Na kraju, tu je i jednostavna podjela mobitela po kategorijama u koje bismo ih mi smjestili kao predvodnike za još lakši odabir novog dvogodišnjeg suputnika, koji svakako može i dulje potegnuti ako ćete se o njemu adekvatno brinuti.

 

Otvori_mobiteli-2.jpg

 

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test: Mid-range mobiteli 2023. - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.