Usporedni test ANC slušalica

Usporedni test ANC slušalica

Maksimalna kvaliteta zvuka, minimalna okolna buka

Konačno smo iskusili istinsku tišinu u velikom usporednom testu najboljih Active Noise Cancellation (ANC) slušalica na tržištu.

Za vas smo otkrili tko nudi najbolji zvuk. Provjerili smo također koje su slušalice najkvalitetnije i najudobnije. No ono najbitnije, provjerili smo koje su slušalice najefektivnije u borbi protiv buke i zašto je ta borba toliko skupa. Sve to ćete saznati u nastavku ovog teksta

Koliko vam smeta buka i koliko ste spremni platiti za tišinu?

Gdje god se nalazili tijekom čitanja ove rečenice, stanite, udahnite i poslušajte svijet oko sebe. Što čujete? Ovisno o mjestu i dobu dana odgovor na to pitanje će znatno varirati. Svejedno, u potpunosti sam siguran da čujete bar nešto. Ako živite u velikom gradu, činjenica je da vas buka konstantno okružuje. Jednostavno smo se navikli na šum okolnog prometa, pjev ptica, žamor susjeda i okolnu glazbu. Većinu vremena sve to niti ne primjećujemo. No ponekad, kad se čovjek mora dobro usredotočiti na nešto, počnemo jače primjećivati okolnu buku. Stvari koje prije nismo ni opazili nas odjednom počnu smetati. Formirate savršenu misao, a kad ono, obližnje čavrljanje vas izbaci iz takta i ta misao se raspline kao magla. Konačno ste došli kući nakon dugog dana i čeka vas radna večer. Sjednete se za računalo i primijetite da susjed iznad vas ima feštu. Na sreću, sljedeći modeli slušalica će vam omogućiti da poništite buku susjedove fešte, isključite se iz okoline i duboko utonete u rad ili san.

SLUSALICE-TEHN.-ZADNJE-4.jpg

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test ANC slušalica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.