Testirali smo najbolje kombinacije procesora i grafičke kartice - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Testirali smo najbolje kombinacije procesora i grafičke kartice

Testirali smo najbolje kombinacije procesora i grafičke kartice

Kroz čak 125 testova istražili smo na pet modernih i popularnih igarakoja će vam kombinacija procesora i grafičke biti dovoljna za više od 60 FPS-ana visokim postavkama. Rezultati su fenomenalni i pomalo iznenađujući



5 procesora, 5 grafičkih kartica i 5 igara

 

Za test smo odabrali iz svakog segmenta po nekoliko uređaja, a sve kako bismo što učinkovitije pokrili raspon od low do high enda. Na kraju smo radili s pet grafičkih kartica, pet procesora i pet igara, što je ukupno značilo čak 125 testova kako bismo vam mogli pružiti detaljnu sliku. Što smo time htjeli pokazati? Rezultati će vam dati uvid u optimalnu kombinaciju hardvera koju treba imati na umu kada kupujete novo računalo ili nadograđujete staro.

Ako uzmete prejak procesor ili grafičku, jedna komponenta kočit će drugu. S druge strane, postoji uvjerenje da kupnjom slabijeg procesora grafička kartica neće moći pokazati svoju pravu snagu i baš smo tu tvrdnju stavili na najveće iskušenje. Teško je unaprijed znati kako će pojedini dijelovi hardvera utjecati na konačnu sliku kada sve bude povezano. Sve su to detalji na koje treba paziti. Naš veliki test pomoći će vam donijeti informiranu odluku i, uz malo sreće, uštedjeti koju kunu,ili vas barem usmjeriti na pravi put ulaganja ukupnog budžeta. Zahvaljujući ogromnoj količini podataka, jasno se mogu donijeti zaključci o potrebama procesora u pojedinim igrama.

Budite sigurni da smo sve uložene sate u gaming shvatili vrlo ozbiljno te smo pažljivo pratili zdravstveni savjet da se svakih par sati udaljimo od računala i obavimo neki drugi, kraći zadatak. No dosta je bilo mudrovanja. Pogledajmo što smo testirali i zašto. Nadamo se da ćete ovaj test imati na umu sljedeći put kada ćete vi ili vaši najdraži kupovati gaming računalo.

 

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Testirali smo najbolje kombinacije procesora i grafičke kartice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.