Koje All-in-One računalo odabrati - Veliki Vidilab usporedni test - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Koje All-in-One računalo odabrati - Veliki Vidilab usporedni test

Koje All-in-One računalo odabrati - Veliki Vidilab usporedni test

Monitor računalo

Glavna je prednost All-in-One računala da ima računalo i monitor u jednom kućištu, bez potrebe za puno žica. Koncept koji je proslavio iMac i na PC strani ima puno predstavnika, a u Vidilabu smo okoupili najbolje modele s tržišta i provjerili u čemu je tajna ove kategorije. 

Kao ideja zvuči odlično i doista postoje proizvodi iz domene All-in-One računala koji opravdavaju hype stvoren u nekom trenutku oko ovog koncepta. Međutim, ova kategorija ima i neke ozbiljne probleme kao što su stavljanje hardvera iz prijenosnih računala i pakiranja u desktop koncept, zatim nešto viša cijena nego što bi se dalo očekivati za konkretne konfiguracije i u konačnici pitanje svih pitanja: kome su namijenjeni AiO uređaji? Upravo tim upitom pokušali smo se navigirati kroz ovu temu i za strojeve koji neupitno imaju svoju vrijednost pronaći pravu namjenu. Uz to što smo ih isprobali kroz set sintetičkih i real time testova, odnijeli smo All-in-One u projektantski ured i provjerili ga na realnom zahtjevnom zadatku.

Kod All-in-One računala stil je prvo čime se pokušava osvojiti kupac. I doista, kada ugledate 27-inčni IPS ekran (mahom prekiven glossy premazom), budi se želja za kupnjom. Koliko je ona uistinu opravdana? Ako ste se odlučili za ovu kategoriju, u našem velikom usporednom testu saznajte koji AiO odabrati s našeg tržišta.

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koje All-in-One računalo odabrati - Veliki Vidilab usporedni test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.