Koji pametni sat odabrati- Veliki usporedni test - 4.0 out of 5 based on 1 vote
Koji pametni sat odabrati- Veliki usporedni test

Koji pametni sat odabrati- Veliki usporedni test

Usporedni test pametni satovi


Pametni satovi daleko su dogurali od svojeg početka. Operacijski sustav je ispoliran, mogućnosti povezivanja su točnije i pouzdanije, lica za satove sve je više, a konkurencija iz Kine sve jača

 


Nije tajna da su pametni satovi premium proizvod. Ne samo zato jer za jedan možete kupiti solidan mobitel ili novu grafičku karticu, već zato jer većina korisnika neće iskoristiti sve što im ovakav sat može ponuditi. Niti sama definicija pametnog sata nije strogo definirana, već se svaki proizvođač fokusira na ono u čemu je najbolji. Primjerice, Garminovi satovi imaju apsolutan fokus na sport, a Samsung se brine o vašem zdravlju pomoću upozorenja za kretanje, kao i statistikama i prijedlozima. Huawei nudi istinsko Android Watch 2 iskustvo te zahvaljujući utoru za SIM kartice možete ostaviti svoj mobitel kod kuće. Ticwatch E je svježi natjecatelj kojem su glavni aduti cijena i originalni Android Watch operacijski sustav.
Svi oni imaju jedinstvene prednosti i mane kojih trebate biti svjesni prilikom kupnje, ovisno o tome za što planirate koristiti svoj sat, osim, naravno, prikaza vremena. Pametni satovi na kraju krajeva nisu novost. Uređaji koje danas imamo na testu su većinom evolucija prijašnjih modela, a i prije nego što su veće kompanije krenule u osvajanje tržišta postojali su pametni satovi u jednom ili drugom obliku. No iskustvo je sada ispolirano gotovo do savršenstva, pa niti u jednom trenutku nismo pomislili: „Ne vjerujem da ovo nije podržano.“ Žao nam je samo što proizvođači poput LG-ja i ASUS-a svoje nove satove, barem za sada, ne nude u Europi, dok se Sony drži podalje od smartwatch industrije.

Uvod 5 manja
Pritisak poznatim proizvođačima dolazi iz Kine u obliku povoljnih satova koji imaju modificirane verzije starijih Android 5 i 6 operacijskih sustava, što im omogućuje veliku fleksibilnost s obzirom na utore za microSD kartice i sim kartice, kamere na satovima, itd. No neki smatraju kako korištenje zastarjelog operacijskog sustava podliježe uređaje napadima virusa.
Za sada vam donosimo šest satova modernih specifikacija te analiziramo prednosti i mane različitih rješenja s obzirom na što sve nude. Većina uređaja se našla u istom cjenovnom rangu, pa taj dio barem neće predstavljati preveliki problem pri odabiru.

(Stranica 1 od 12)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 12)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji pametni sat odabrati- Veliki usporedni test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.