Usporedni test akcijskih kamera - 4.0 out of 5 based on 2 votes
Usporedni test akcijskih kamera

Usporedni test akcijskih kamera

Ready, steady, zig, zag, go!

Okupili smo najpopularnije akcijske kamere s našeg tržišta i nabacili ih na kacige hokejaša Medvešćaka. U žestokim okršajima na ledu kamere su prošle neoštećene, a dobili smo i atraktivne video materijale.

Miris znoja širio se svlačionicama Ledene dvorane Doma sportova u kojoj su se kanadski, češki, američki i švedski oklopnici zagrijavali za trosatni žestoki trening uoči utakmice KHL lige. S oružarom Medvešćaka dogovarali smo testiranje naših šest akcijskih kamera, najpopularnijih modela s našeg tržišta. Naši pokusni medvjedi bili su Kanađanin Samson Mahbod i Čeh Jiri Smejkal. Ubacili smo kartice, upalili kamere, montirali ih na glave i pustili ih u ledeni drill trenera Gordiea Dwyera.

Kamere Medveščak 31

U fokusu testa bila nam je kvaliteta video snimke u ekstremnim uvjetima budući da je to i glavna namjena ovih uređaja. Prošli smo kroz sve opcije snimanja i fotografiranja, ali i dodatne opreme koja je u ovom slučaju podjednako bitna jer bez odgovarajućeg mounta nećete moći kvalitetno u pojedinom sportu/aktivnosti koristiti akcijsku kameru.

Pri odabiru idealne akcijske kamere bitno je proučiti sve opcije u čemu će vam pomoći ovaj test pa da možete odlučiti što vam točno treba. U prvom planu je 4K rezolucija što automatski ne znači da će slika biti vrhunska, ali znači da će full HD biti značajno bolja. Kamere se također povezuju s mobitelom, čak i pametnim satom, a neke imaju i upravljanje glasom. Također, različite su veličine i otpornosti pa sve te faktore treba uzeti u obzir prije odlaska na skijanje ili u skejt park, off road spust biciklom ili brzinsko heklanje.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test akcijskih kamera - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.