Usporedni test 13,3’’ laptopa - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Usporedni test 13,3’’ laptopa

Usporedni test 13,3’’ laptopa

Ultraprijenosnici

Idealni poslovni prijenosnik uz malu masu i dimenzije mora ponuditi ultimativne performanse i izdržljivost, kako baterije tako i kućišta. Ultrabookovi doduše ne moraju biti samo za poslovne korisnike

Hp je ove godine predstavio Spectre 13, model kojeg smo mi imali u ovom usporednom testu i koji je zanimljiv zbog debljine od samo 10,4 milimetra. Kada je izašao zbog toga je zaradio epitet najtanjeg prijenosnog računala na svijetu. Uz to, njegova masa je malo iznad jednog kilograma. U kategoriji ultraprijenosnika ovakav dizajn je težnja, ali ne i jedina. Lenovo sa svojom Yoga serijom do visokog je nivoa doveo šarke koje drže ekran i omogužćuju okretanje. Dell i njegov XPS postao je ultra high-class zbog materijala, inovativnog InfinityEdge ekrana. Svaki od proizvođača pokušava izmisliti dodatni feature koji bi izdigao njihovo drvo iz ove fensi šume.

Alternativa našem testnom sedmercu su Appleov MacBook, koji doduše ima slabije Core M procesore u odnosu na Core i model te Microsofotv Surface Book model. Ideja iza testa je pronaći najbolji prijenosnik kojeg možete ponijeti na cjelodnevni radni zadatak/izlet, na njemu odraditi većinu mogućih zadataka, pa i onih zahtjevnih i vratiti se zadovoljan s obavljenim poslom. Ultraprijenosnici su cijenom namijenjeni poslovnim korisnicima, ali dio ih je direktno namijenjen običnim korisnicima što je najvidljivije po dizajnu. Nakon detaljnih testiranja u Vidilabu odabrali smo naravno Grand Prix te najisplativiji laptop u kategoriji od 13 inča.

 

(Stranica 1 od 10)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 10)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test 13,3’’ laptopa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.