Božićni palac gore za kupnju - Gadgeti za predblagdansku kupnju

Božićni palac gore za kupnju - Gadgeti za predblagdansku kupnju

Jeftiniji ili skuplji Gadget, pitanje je sad'?

Maleni znakovi pažnje u obliku gadgeta ovisit će o osobi kojoj ih poklanjate, no naravno, riječ je o ogromnoj kategoriji koju smo već praktički raščlanili drugim temama. No nađe se velik broj drugih stvari od kojih smo ovdje složili listu stvari koje su nam zapele za oko te bi ih voljeli vidjeti pod borom.

PRO TIP: Potrebno je znati osobu kojoj se poklanja gadget s obzirom na širok raspon ponude. Složili smo i neke alternative ostatku palaca za dodatne ideje

 

DJI-Mavic-Mini-2.jpg

DJI Mavic Mini 2


Za: Dronovi su zadnjih nekoliko godina bili vruća tema među gadgetima, no ispada kako se ipak radi o nešto skupljem hobiju. Na noge su se digle i brojne ustanove s obzirom na potencijalne opasnosti koje takav dron može uzrokovati. Moramo se složiti da su one opravdane ukoliko kupujete dron ispod otprilike 2000 kuna. NMožemo reći kako će svaki let završiti uspješno, ako se, naravno, sami ne zabijete u nešto.
Protiv: Kod nas nije dopušteno snimanje iz zraka privatnim osobama, a pogotovo nije dozvoljeno dijeljenje videa bez da ih prvo odobri vlada.
Max udaljenost: 4 km
Baterija: Do 31 minute
Video: 4K 30 fps
Cijena: 3.550,00 kuna
Viđeno u: www.sancta-domenica.hr



Wireless-punjač-LG-15W-MP7.jpg

Wireless punjač LG 15W MP7


Za: Bežični punjači postaju sve relevantniji s obzirom da ih podržavaju gotovo svi high-end, pa i mid-range mobiteli. Naravno, prije kupnje provjerite kompatibilnost. Razlikuju se po mogućnostima pa bi trebalo provjeriti snagu punjenja koju mobitel podržava i uskladiti vašu kupnju. 10 W punjači su standard, dok neki idu i do 15 W, a mobiteli poput Huaweijevih premium modela mogu se bežično puniti i brzinom do 40 W. Imajte na umu da vam treba jači adapter.
Protiv: Bežično punjenje, radi same tehnologije koju koristi, proizvodi više topline te savjetujemo punjače s ugrađenim aktivnim hlađenjem.
Snaga: 15 W
Hlađenje: Nema
Potreban adapter: QC 2.0 ili 3.0 kompatibilan
Cijena: 200 kuna
Viđeno u: https://www.futura-it.hr/


OBD2-E-327-BT.jpg

OBD2 E-327 BT


Za: Još jedan zanimljiv dodatak za svakog vozača, pogotovo ako vozite nešto stariji automobil. Riječ je o jednostavnom uređaju koji se povezuje na automobil te Bluetoothom šalje informacije na vaš mobitel koje onda možete vidjeti jednom od brojnih aplikacija. ONS2 je sustav na koji se servis spaja kako bi vam rekao u čemu je problem, a ovako sami možete vidjeti greške čim se ukažu. Sustav je univerzalan na svima autima, no ovisi o adapteru koji kupite koliko će toga s auta moći prikazati.
Protiv: Ovisno o vašem automobilu, ponekad treba malo “kopati” kako biste došli do utora. Treba se informirati koji je idealan za vaš model automobila.
Povezivanje: Bluetooth
Dimenzije: 20 x 45 x 90 mm
Ostalo: Can Bus
Cijena: 400 kuna
Viđeno u: aliexpress.com


Set-objektiva-HAMA-3-u-1.jpg

Set objektiva HAMA 3-u-1


Za: Mobilna fotografija strmoglavo raste iz godine u godinu, no i dalje je limitirana svojim mogućnostima s obzirom na fiksirane objektive mobitela budući da se ipak mora gledati i na dimenzije s obzirom na telefon. Možete mu pomoći dodavanjem vanjskih objektiva i time mu dodati nove načine snimanja. Tako HAMA sa svojim setom nudi Macro fotografiju koja će izgledati impresivno snimljena glavnim senzorom. Drugi objektiv nudi standardni ultraširoki kut gledanja, dok treći donosi “riblje oko”, efekt kojim se može uhvatiti zanimljive fotografije.
Protiv: Riječ je o relativno malenim objektivima na koje trebate paziti, a ovisno o vašem mobitelu ovisi i to koliko će dobro sve “sjesti” i samim time kakve će biti fotografije.
Leće: Fish-eye, ultraširoka, macro
Način instalacije: Clip-on držač
Cijena: 200,00 kuna Viđeno u: www.hama.hr



Dashboard-kamera-Viofo-a119-v3.jpg

Dashboard kamera Viofo a119 v3


Za: Dashboard kamere odličan su dodatak svakom autu s obzirom na to da mogu uhvatiti potencijalne nezgode te vam olakšati postupke njihovog rješavanja. Uz to, puno se toga događa na cesti, a Internet je pun zanimljivih videa, kao što je, na primjer, ovogodišnji snimak kometa oko Istre. Viofo trenutno nudi vrhunsku kameru QHD rezolucije i Sony Starvis 5MP senzorom koji ima vrhunske performanse i noću te je nedavno softverski nadograđen HDR snimanjem za lakše hvatanje tablica noću.
Protiv: Za jednostavno korištenje dobivate adapter za 12V u autu s dva USB-a, no ako želite nadzor dok je automobil ugašen, morat ćete žice spojiti na akumulator.
Senzor i leća: Sony STARVIS IMX335, 5 MP, 140°
Video specifikacije: QHD do 60 fps, HDR, HEVC
Dodatna oprema: GPS držač, polarizirajući filtar za leću
Cijena: 700 kuna
Viđeno u: viofo.com

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju - Gadgeti za predblagdansku kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.