Božićni palac gore za kupnju- Pet najboljih televizora za predblagdansku kupnju

Božićni palac gore za kupnju- Pet najboljih televizora za predblagdansku kupnju

Koji veliki televizor kupiti?

Turbulentna godina u kojoj je izostalo nogometno prvenstvo, a na jesen stigla zamjena zemaljskog digitalnog signala u DVB-T2 i HEVC kodek u zadnjem je kvartalu donijela pravu pomamu za televizorima.

Kako su i dalje u prodaji odlični stariji modeli, u božićni pregled najboljih stavili smo ponešto iz svih cjenovnih razreda i tehnologija prikaza, pa tako imamo i klasične LED, QLED i OLED modele.

SAMSUNG QE55Q95TATXXH s markicama

SAMSUNG QE65Q95TATXXH

ZA: Premium model Samsungove QLED ponude, koja je Quantum Dot česticama nadograđena LED tehnologija. Visoka svjetlina iznimno pridonosi kvaliteti HDR reprodukcije, a ovaj high-end model donosi i Direct Full Array 16x tehnologiju, koja u zbijenim zonama precizno upravlja pozadinskim osvjetljenjem omogućujući duboku crnu i povećani kontrast. Samsung TV nakrcan je tehnologijama, od fenomenalnog Tizen OS-a, preko zvuka koji prati sadržaj na zaslonu (object tracking sound) do Quantum Dot 4K procesora, koji odlično radi upscale na 4K sadržaje. Za gamere je tu korisna AMD FreeSync tehnologija, koja onemogućuje trganje slike kod gaminga. Kvalitetna izrada i minimalistički dizajn pojačani su izostankom sučelja na samom panelu, jer iz uređaja ide samo jedna žica, a svi se dodatni uređaji spajaju na izdvojenu kutiju sa sučeljima. U promotivnom razdoblju od 4.12. do 15.1. Samsung uz ovaj TV poklanja i Galaxy Watch 46mm.
PROTIV: Iako pruža odličnu sliku i široku podršku za HDR te streaming mogućnosti i općenito je bogati paket, cijena je prilično visoka.
Veličina dijagonale: 65’’
Rezolucija: UHD
Tehnologija prikaza: QLED
Podržani HDR standardi: Quantum HDR 2000, HDR10, HDR10+, HLG
Smart TV sučelje: Tizen
Posebne značajke: HDMI 2.1, FreeSync
Viđeno u: Elipso.hr
Cijena: 18.999,00 kn

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju- Pet najboljih televizora za predblagdansku kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.