Božićni palac gore za kupnju: Soundbarovi

Božićni palac gore za kupnju: Soundbarovi

Najbolji soundbarovi za pod bor

Kupnja televizora dugogodišnja je odluka, te će vas on služiti vjerojatno do slijedeće veće promjene u tehnologiji, kada vas dovoljno privuče kupnja novog, većeg modela. No, kod kupnje mid-range, a pogotovo high-end televizora, jedan aspekt često pada u drugi plan, a to je zvuk.

Naime, trend je da televizori budu sve tanji i tanji do razine da jednostavno dobra reprodukcija zvuka nije moguća jer za nju na televizoru nema mjesta. Proizvođači moraju pratiti trendove, pa zato zvučnike stavljaju sa stražnje strane televizora u nadi da će se solidno zvuk odbijati od zidova.

I dok sve to funkcionira, kvaliteta zvuka i te kako pati što će vam postati jasno tek nakon što omiljenu seriju čujete preko pravog soundbara. Oni zvuk direktno stavljaju pred televizor i u vaše uši sa kristalno čistim i jasnim tonovima.

 

BOZICNI PALAC GORE Soundbarova

 

 

BOSE SoundTouch 300 SoundbarISTAKNUTO

bose soundtouch 300 soundbar

BOSE SoundTouch 300

ZA: Bose u ponudi ima i solidnu ponudu soundbarova, a odličan miks performansi, featurea i cijene svakako je SoundTouch 300. Ovaj relativno malen zvučnik dužine svega jednog metra ima dovoljno snage da uznemiri susjede, a pritom proizvede kristalno čist i jasan zvuk. Također nije fokusiran u jednom smjeru, pa će svi gledatelji moći uživati podjednako. Nudi sve bitne konektore poput HDMI-ja i optičkog audio ulaza, a dobivate i daljinski upravljač kojim možete kontrolirati i druge uređaje. Povrh svega, povezuje se na WiFi, a odlična aplikacija nudi solidne opcije prilagodbe rada, kao i povezivanje na online radio stanice ili pretplate kako biste mogli slušati i glazbu. Za navedenu cijenu na webshopu dobivate i dodatni Bose SoundTouch 10 zvučnik za vrijeme trajanja akcije.

PROTIV: BOSE je minimizirao dizajn, no negativna strana je gubitak dubokih bass tonova. Zato se kao dodatak prodaje i odvojeni dubokotonac.

BOZICNI PALAC GORE X FAKTOR Soundbarova

Dimenzije: 5,7 x 98 x 10 cm
Konekcije: HDMI (ARC), optički digitalni audio, ethernet
WiFi: Da
Aplikacija: Da
Cijena: 5.899,00 kuna
Viđeno u: Se-Mark

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju: Soundbarovi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.