NBC u suradnji sa Samsungom pruža Olimpijske igre u VR-u - 5.0 out of 5 based on 1 vote
NBC u suradnji sa Samsungom pruža Olimpijske igre u VR-u

NBC u suradnji sa Samsungom pruža Olimpijske igre u VR-u

NBC Olympics najavio je kako će pružiti VR pokrivanje Rio 2016 Olimpijskih igara ekskluzivno korisnicima Gear VR-a.

Da virtualna stvarnost (skraćeno znano kao VR) ne mora nužno podrazumijevati samo igre pokazano je već na mnogobrojnim primjerima. Svoj potencijal ova tehnologija je već pokazala u mnogim drugim područjima, poput dizajniranja interijera i novinarstva. Tako će sada, zahvaljujući partnerstvu NBC-a i Samsunga, ljubitelji sportova moći pratiti nadolazeće Olimpijske igre u VR-u.

VR sadržaj tako će se pružiti verificiranim korisnicima kompatbilnih Samsung Galaxy smartfona s njihovim Gear VR-om putem NBC Sports aplikacije. Ovim potezom Olimpijske igre u Brazilu koje počinju od 5. kolovoza do 21. kolovoza postaju druge Olimpijske igre koje će biti dostupne u VR-u, nakon zimskih olimpijskih igara za mlade održanog ove godine u veljači u Lillehammeru.

Navodi se kako će biti dostupno 85 sati VR sadržaja, koji će uključivati i ceremoniju otvaranja i zatvaranja igara. Neki od navedenih praćenih sportova bit će muška košarka (s polufinalom i finalom), gimnastika, atletika, boks, odbojka na plaži itd. Svi VR sadržaji bit će prezentirani s kašnjenjem, od 6. kolovoza pa do 22. kolovoza. Samsung je ujedno i službeni smartfon partner Rio 2016 Olimpijskih igara.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.